torej zanima me na kakšen način imate fiksirane tablice na vaš avto oz kateri način ja najbolši (prilepit, ali kakšen drug način), ker mi gre tista plastika umes prav na živce pa še ropota.....
Jaz sem jih oldschool prevrtal tablice in jih dal direkt na odbijač.
Spredaj sem imel tako da nisem mogel pritrditi z 4imi kotnimi luknjami tako sem se odločil samo za dve. Zadaj pa naturlich lepo precizno prevrtal, dal noter takšne tihe neopazne šraufe in izpadlo je zelo lepo
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Jaz tudi TESA, drži res kot treba. Vzameš dol tako, da recimo malo s fenom segreješ potem pa z lakson lepo počasi odstraniš. Laka ne poškoduje, tudi če greš trgat dol, ker je tale trak precej mehak, in čeprav močno drži, ga je enostavno vzet iz podlage dol.
Trak pa dobiš v vsakem Merkurju, je pa tisti za zunanjo uporabo, normalno.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Dvostranski montazni trak za zunajo uporabo (rdec) kupljen v Merkurju (ne vem vec imena). Drzi brez problema. Sprednjo tablico pa sem rocno malo ukrivil, da se ze sama prilega pravi obliki. Na prejsni Alfici sem imel narejeno enako in ob menjavi tablce ni slo dol z lahka, ampak z grda
jst mam obe gor na pateksovim dvostranskemu traku (50kg/m), je rdeče barve in ga prodajajo v merkurju. na prejšnjemu avtu sem meli isto tko gor tablce in ko sem ga prodal pred kratkim sem moral tablce enostvno uničik ker 'niso' šle dol, super zadeva tale pateks