Ker moram peljati računalnik na popravilo, me zanima koga mi najbolj priporočate. Najraje bi peljal kam v MB ali okolici, zadnja opcija mi je pa Senica...
No dej se prosim pozanimi... V črnučah računajo maks polovico cene novega ECU, se pravi max 500€ kar je pa nesprejemljivo, ker senica naredi za max 200€.
si imel avto na testerju? kako ves da je ecu? lahko je senzor temperature hladilne tekocine-za alfo 145 vem da ce ga odklopim zacnejo ventilatorji vrtet ko zmesani
Avto je bil najprej enkrat pri električarju, nato na testerju (ki ni pokazal nič v povezavi z ventilatorjem), nato še enkrat pri električarju in nazadnje tri dni pri petrovčiču, kjer so ga razdirali da bi prišli do napake, a je niso odkrili. Vsi sumijo ECU, ker kaj drugega niti ne preostane. Kje se pa nahaja ta senzor temperature hladilne tekočine? Dvomim da na servisu tega niso pregledali a bom raje sam še enkrat, ker petrovčič je navsezadnje le petrovčič
Bi moral pogledat po številki šasije, ker v enem primeru sta dva, v drugem pa en senzor.
Cene (za natančne se pač obrni na AC):
- če sta dva, potem en 15€, drugi 30€
- če je en sam pa cca 20€
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage