da se še jaz priključim
za uvod povabilo v branje našega vodnika o GTV:
viewtopic.php?t=13188
zdaj pa kar se avta, ki si ga dal na link tiče...glede na to, da ima samo 60.000 km (khm,khm) se mi zdi voznikov sedež veliko preveč uničen, sploh stranske blazine so uničene oziroma podrajsane...moj jih ima 200.000 pa ni sedež tako vležen...je pa uinčen na strani popolnoma enako. se mi zdi, da je bil airbag zamenjan ali pa odstranjen, ker štrli na voznikovi strani volan (na desni strani volana se vidi špranja...razen če je šlampasto skup narejen). pravtako se vidi, da odbijač ni visti liniji kot maska oz havba (crash?). za 5 let star avto pomeni to število km nekje 14.000 km na leto, zdaj pa ali je to v nemčiji realno ali ne, pa prepustimo domišliji
glede cene je pa tko: na sliki še največji krš lahko zgleda lep, zato je nevarno, saj je avto v živo lahko popolno razočaranje, sicer ne pravim da je v tem primeru tak, ampak zamisli si, da ga uvoziš preko posrednika in ugotoviš, da to ni to

čeprav vem, da se je v ta avto zelooo enostavno zaljubiti in šele čez nekaj mesecev ali let opaziš stvari, ki so ble tam že od začetka. ali pa recimo da se ga pelješ v nemčijo gledat in zapraviš za pot nevemkolko € za brezveze...
najlažji način poslušanja mp3/cd je nakup radija, ki to omogoča in ga zamenjaš z obstoječim. preko europriklopov je tole opravljeno v 5 minutah (no, razen če ni prejšnji lastnik prerezal žice ali kaj podobnega).
ZAMENJAVA ZVOČNIKOV: je v bistvu enostavna ko pasulj, le prave zvočnike morš met

v vratih sta po dva v vsakih (1 tweeter in en navaden, vendar ovalne oblike, ki pa ga jaz še nisem zasledil v trgovini...) moraš pa biti previden, saj se blenda, ki zvočnike prekriva tako enostavno zlomi, da je joj... (se je zgodilo meni)
odzadaj so zvočniki dostopni iz prtljažnika, le tapeto je treba sneti in to je to. so pa okrogli, mislim da 15 ali 16 cm. WOOFER: hmmmm...kam ga dat? če resnično nočeš imeti NOBENEGA prtljažnika, pol je vredu, drugače pa ne bo šlo. sploh ne kakega velikega...recimo da gredo v prtljažnik 3 srednje potovalke, pa še te moraš not zbasat...
kar se tiče žic in ostalega, je vse na podlagi konektorjev, žice so dolge in glede tega ni problemov.
da te vprašam še za konec: ali poznaš stroške in postopek uvoza in registriranja vozila pri nas iz tujine? (glede na to, da se za to zanimaš...)
edit: PS: zavedati se moraš tudi, da je avto malo-serisjki in vsaka malenkost te bo prišla več kot si misliš

veliko več...da o karoseriji prebutani od drugih avtov na parkingu ne govorim...