Policijske akcije

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Na ušesa mi je prišla govorica, da bdo ta vikend (21.3., 22.3.) možje postave udejanili še eno od že znanih akcij preganjanja predelanih vozil brez ustrezne homologacije. V ta namen naj bi bojda tudi poskrbeli za nočno delovanje delavnic kjer opravljajo tehnične preglede.

Ker pa poličniki ponavadi v akcijah ne delijo kuponov ali mercator pik, predlagam, vsem, ki še niste utegnili urediti homologacije za svoja vozila, da to storite nemudoma, ali pa se v prihodnjih dneh izogibate ustvarjanja pozornosti na cestah.
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radmirje

tnx, bejba bo ta vikend očitno peš. :lol:
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj, Celje

Js mam temne šipe (vse) legalno montirane, vendar zaradi lenobe prejšnega lastnika in mene sm zamudi s homologacijo...
Mam ze druge sipe rezrervne sipe sam ko jih jebe, iz principa jih ne dam dol ker si ne znam predstavljat po 2h letih da bi zgubil to...
Da ne omenjamo nehomologiran plin uuuu kak me je strah...:)

Sicer kaj pa se zgodi če rečeš ne, ne grem na tehničnega :)
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Ostaneš brez tablic.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

To boš tko al tko :D
blazp
Alfist
Alfist

Ja fantje ni se s tem za igrat :(
Uporabniški avatar
AR155
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: reteče pri škofji loki

a bojo težil samo tistim,ki imajo samo večje feltne ali tistim k majo čist popedenan avto.
mal me je strah... :wink:
forza alfa
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak

blazp napisal/-a:Ja fantje ni se s tem za igrat :(
Maš izkušnje ;)?

noj js dolgoročno verjetno bom šipe legaliziral, da bi pa plin (ki je ze 10 let na avtu in se neda homologirat) vidl so pa itak preneumni...na srečo...

Sej ne da mam kaj proti policajem, v bistvu mi grejo na zivce vsi ki mislijo da mi lahko govorijo kaj lahko delam in kaj ne kot da sm 5 let star...

vozim po omejitvah da sebe in druge ne ubijem ne pa zato ko modri tko pravijo...ko so sami ta pravi v privat zivljenju kot vemo ;)
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

AR155 napisal/-a:a bojo težil samo tistim,ki imajo samo večje feltne ali tistim k majo čist popedenan avto.
mal me je strah... :wink:
Lej stvar je taka težijo ti lahk zarad takih malenkosti da glava peče #-o če te bojo ustavli, ti pregledajo vse, gume, felge, če je slučajno znižan, vse spojlerčke, pragove, luči( xenon), nastavke za avspuh, uglavnem ni da ni, če bojo hotli bojo ziher kaj našli :wink:
bivša alfica
145 1.6 boxer
blazp
Alfist
Alfist

Vesoljc nažalost ja. Ogrožaš ali ne, zakon je zakon. Jebatga
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Hec je tudi v tem, če imaš mogoče zračnost v roki, ali da ti zavore ne primejo enakomerno, zanič lambda in letijo tablice.

Preverijo celotno brezhibnost vozila in to dosti bolj podrobno kot na navadnem tehničnem pregledu.

Sicer je pa tako, ponavadi imajo seznam vozil, katere bodo odpeljali na pregled, če naletijo na njih. Čim se veliko zadržuješ na lokacijah kjer so nelegalni dragi oziroma se kako drugače izživljajo z avtomobili si potencialni kandidat. Tu ni vazno ali sodeluješ pri tem ali si samo kot gledalec in klepetaš z družbo. Med letom imajo obhode in poslikajo avtomobile, kateri so prisotni in če imaš srečo da te večkrat vidijo si lepo na seznamu in odvzem tablic ti ne uide :wink:
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

potem če gledaš te drage na rudniku si večji kriminalec, kot pa če prodajaš drogo? =D> 8)
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

in tale akcija bi se naj odvijala na celotnem območju slovenije ali samo na "kritičnih" predelih?...karkoli že to so :lol:
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak

Foggy napisal/-a:Hec je tudi v tem, če imaš mogoče zračnost v roki, ali da ti zavore ne primejo enakomerno, zanič lambda in letijo tablice.

Preverijo celotno brezhibnost vozila in to dosti bolj podrobno kot na navadnem tehničnem pregledu.

Sicer je pa tako, ponavadi imajo seznam vozil, katere bodo odpeljali na pregled, če naletijo na njih. Čim se veliko zadržuješ na lokacijah kjer so nelegalni dragi oziroma se kako drugače izživljajo z avtomobili si potencialni kandidat. Tu ni vazno ali sodeluješ pri tem ali si samo kot gledalec in klepetaš z družbo. Med letom imajo obhode in poslikajo avtomobile, kateri so prisotni in če imaš srečo da te večkrat vidijo si lepo na seznamu in odvzem tablic ti ne uide :wink:
No pol pa itak nisem v nevarnosti ker ne delam neumnosti in nisem na dragih :)

Sicer so pa mel ze veckrat moznost me ustavit kr tko in vedno vstavijo brez razloga tistega za mano...Čeprav bi človek sklepal da jih bodo vse črne šipe pritegnale :)

Mislim da se v ljubljani ake zadeve ponavadi delajo :)
Drgač pa po izkušnjah imajo nenavadno veliko kičastih predelav ljudje s tablico kk in nm :) tak da tam pa to res nebi skodlo...:)
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Križ, Komenda

kok mam lahk tezav ce sem vceraj zamenjal fedre in optiko imam sele v pondeljek (imam homolagicijske papirje in papirje o strokovni montazi)?
Odgovori
  • Informacija