Že od kar sem kupila avto mi zavore pri rahlem zaviranju zelo,zelo grdo cvilijo. Sedaj mi gre pa že orng na živce..
Na AvtoCommerce so rekli da je to čisto normalno?? - meni ni!
Avto je 6 mesece stal..ima to kaj v zvezi s tem? Kako odpraviti to nepridipravo okvaro?
Meni so tudi cvilile na novem Puntu, sploh ko je bil tik pred ustavitvijo (npr. pred semaforjem ali na parkirišču). Prav tako so na servisu rekli da je normalno in da se bo po kakih 10000 kilometrih ulaufalo. No, dejansko se je... sicer se občasno še oglasijo, ampak čisto potihem in vedno manjkrat.
Jessyka napisal/-a:Že od kar sem kupila avto mi zavore pri rahlem zaviranju zelo,zelo grdo cvilijo. Sedaj mi gre pa že orng na živce..
Na AvtoCommerce so rekli da je to čisto normalno?? - meni ni!
Avto je 6 mesece stal..ima to kaj v zvezi s tem? Kako odpraviti to nepridipravo okvaro?
Teh 6 mesecev stanja lahko pomeni tudi blokiranje variabilnih lopatic turbine, ker vidim da v drugi temi sprašuješ tudi po tem problemu. Mislim da je Vocko imel isti problem na svoji 156-ki, ko je dalj časa stala.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Bearex napisal/-a:
Teh 6 mesecev stanja lahko pomeni tudi blokiranje variabilnih lopatic turbine, ker vidim da v drugi temi sprašuješ tudi po tem problemu. Mislim da je Vocko imel isti problem na svoji 156-ki, ko je dalj časa stala.
Res je, avto je za vozit, ne pa da ti stoji. Če (ko) bom šel letos spet nekam za dlje časa, je bom raje dal punci, naj jo vozi, da ne bo spet kakih problemov...
Da se razume, avto je biu uvožen, ker pa je imel previsoko ceno ga ni prodal, lastnik je meu papreveč avtov da bi se še s tem mal vozu naokol..
Ga jaz sedaj tolk več vozim.. Naredla že 4000km
Cvilijo pa ko obstojim na semaforju...drugače jih pa ni za slišat
Sem u bistvu tvoj sosed.... pa se na cesti srečava.....
Sem se raje poslužil preverjenjega mahanja... ampak ni zaleglo...
Back to topic:
Mogoče kdo ve cene ploščic za AR 159, sprednje zadnje?
Zakaj sprašujem.....
Primorska AC včeraj..... prisiljeno zaviranje iz nekje 220 do 100 km/h.... in je nekje pri 140 km/h začelo stružit nekaj...... ploščice sicer zgledajo še ok.... ampak.... vseeno mislim da je čaz za zamenjavo...
jest ti jih lahko zrihtam za 90€, men so hotl na servisu vzet 160€ + delo, pa sam najdu drugo opcijo in sm dau 100€ sm jih nesu na servis so zamenjal in je zadeva veliko cenejsa