samo da si pa lahko taka pi..a in po možnosti še lastnik alfe in da si jih še zase ukradu,res ne morem verjet,takmu bi bilo treba prste posekat,kako si sploh kdo upa kaj takega
(ne dogaja se samo v Fužinah)
v petek mi punca pravi da ji trese volan in poka ko zavija, potem je to postalo vse glasnješe, vzamem ključ za kolesa, vsi vijaki razen ključavnic so bili odviti, a se je že začela sezona? baseball kij v pritljažnik pa samo lomt
To se je meni predlansko jesenzimo zgodilo če se kdo spomne ko sm po forumu jokal...tud orginal felge, sicer od 166tke...
Ja ni fajn....sploh ne...pa še diske sm mogu menjat, posebne vijake, distančnike, varnostne nabavit, itd...posledično 3 komopletni gume (nove zimske), pol zasilne in pol spet nove zimske...hehe aja pa felge je blo treba nabavt ...
Tolazim si da taki itak sami sebe kaznujejo s takim načinom zivljenja in to jih dolgorocno ubije dobesedno...
groza...
3 dni sem bil brez varnostnih in moram priznati da sem zelo teško spal... vsako jutro takoj laufat pogledat, če so feltne še gor. Čeprav tudi sedaj nisem čisto 100%
rajko napisal/-a: groza...
3 dni sem bil brez varnostnih in moram priznati da sem zelo teško spal... vsako jutro takoj laufat pogledat, če so feltne še gor. Čeprav tudi sedaj nisem čisto 100%
Jaz sem pol kr dolgo konstantno mislil da slišim alarm....takrat ko bi bilo treba ga seveda nisem....