Kaj vam visi v avtu? :D

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

Meni je vedno znova zanimivo videti, kaj si folk obesi v avto tam spredaj na ogledalo. Moja punca pravi, da to veliko pove o cloveku, ki vozi avto.

Ce ima verski simbol na verizici: je odkrit, zanesljiv, odgovoren

Ce ima plisasto zivalco: clovek z veliko humorja, je se vedno malce otrocji, vendar zna dobro prisluhniti in ceni svoje prijatelje

Ce ima igralne kocke, vulgarne figurice ali hecne/vulgarne napise na tablicah/trakcih: zelo odprt clovek, veliko govori a slabse prisluhne, hitro se navdusi nad stvarmi, je pa tudi precej kolericen

Ce ima diseco smrecico/parfumirano ploscico: clovek, ki da veliko na red, je zelo realen, stvaren, konkreten, resen

Midva s punco imava v avtu pentagram, se pravi, to bi spadalo v prvo skupino - verskih simbolov :)

Kaj pa ostali? Vam je pomembno, da imate kaj tam spredaj? Ima za vas pomen ali je le nek dekorativni predmet?
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Štore

Jaz nimam in ne bom nikoli imel nič, ker me na smrt iritira bingljanje raznoraznih stvari v avtu. Dišeče smrekce pa itak niso preveč zdrave za vdihovat, sploh če kupiš 10 v xxl packu - vanilija in jih vse do konca odpreš in razvesiš po avtu.

Hmm, sem skoraj pozabil, kaj pa to pove o meni...?
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nič. Mi je lepša notranjost brez raznoraznih dodatkov.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

Jst tut nimam nič obešeno, ker me preprosto moti, ker ko boš hotel nekaj nahitro videti, neboš mogel, ker boš prvo kar boš videl bo: smrečica,pentagram,...itd .. šele potem boš glavo malo premaknil in pogledal tisto kar si pač mislil, in lahko da boš zaradi tega prepozno videl nekaj kar bi moral videti takoj...
uglavnem.. vsi vemo koliko pomenijo sekunde za volanom.
Uporabniški avatar
Udovč
Alfist
Alfist
Kraj: Breg ob Bistrici

Nikoli nič imel in nikoli ne bom nič imel.
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

emm, moje ime je vid pokrajculja in pisem za cosmota in FHM.
right...
no ce je ze odprta pa naj bo. btw, ni verski simbol ampak good luck charm(v obliki cesa je, me ne zanima -itak je krogec) (ja vem, sam sebi odgovarjam. #-o )
mafko napisal/-a:Jst tut nimam nič obešeno, ker me preprosto moti, ker ko boš hotel nekaj nahitro videti, neboš mogel, ker boš prvo kar boš videl bo: smrečica,pentagram,...itd .. šele potem boš glavo malo premaknil in pogledal tisto kar si pač mislil, in lahko da boš zaradi tega prepozno videl nekaj kar bi moral videti takoj...
uglavnem.. vsi vemo koliko pomenijo sekunde za volanom.
ta obesek je v velikosti kovanca za 50 centov obesen z laksom. vinjeta, garmin, sencnika, debeli A stebricki, ipd. vse to bolj ovira pogled kot en obesek.

ampak ja se strinjam z vami, JAZ *khm* tudi ne obesam stvari gor za brezveze.
Zadnjič spremenil zdravc, dne Pe Apr 24, 2009 7:48 am, skupaj popravljeno 2 krat.
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Jaz tudi nimam nic. Znorim, da se mi nekaj stalno premika pred ocmi levo in desno :P

LP
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Nic, ker je moteč faktor + notranjost mam rajše brez dodatkov.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

js pa mam verski simbol-križec, pa en znakec ko mi ga je punca dala, pa še dišečo smrekico ono od mobitela itaq al ka je že :mrgreen: pa je vse skupi veliko od 5-6 cm in ni prav nič moteče 8)
bivša alfica
145 1.6 boxer
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

andreiro napisal/-a:js pa mam verski simbol-križec, pa en znakec ko mi ga je punca dala, pa še dišečo smrekico ono od mobitela itaq al ka je že :mrgreen: pa je vse skupi veliko od 5-6 cm in ni prav nič moteče 8)
Ne pozabit plišastega pesa na polici zadaj :mrgreen: pa sekundnega lepila z flaško vred v desnih vratih :rofl:

Drugače pa jaz tudi nimam nič - mi kvari izgled avta znotraj.
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Ozi napisal/-a:
andreiro napisal/-a:js pa mam verski simbol-križec, pa en znakec ko mi ga je punca dala, pa še dišečo smrekico ono od mobitela itaq al ka je že :mrgreen: pa je vse skupi veliko od 5-6 cm in ni prav nič moteče 8)
Ne pozabit plišastega pesa na polici zadaj :mrgreen: pa sekundnega lepila z flaško vred v desnih vratih :rofl:

Drugače pa jaz tudi nimam nič - mi kvari izgled avta znotraj.
Pes je car odzadi :lol: tk dovgo bo dokler nem zvočnikov odzadi naštimo-če pa nikol nimaš cajta :D da bi naredla , sekundo lepilo z flaško je pa že odstranjeno in zamenjano =D>
bivša alfica
145 1.6 boxer
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

jz mam plisasto zirafo.. sem jo dobil ko sem 33ko kupil prav za v avto, in od takrat naprej jo imam na speglu. edinkrat, ko je nisem imel, je malo manjkalo da bi se pri 170 (?) na avtocesti zaletel..
sem se pa cisto navadil nanjo in je sploh ne opazim, da kaj binglja.
Slika
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Mel sem plišastga slona tm leta 99 menda, pa še ta je na šalthebnu visel.........so mi ga pol spizdil iz katrce....lol radio so mi not pustil.....

Od takrat mam edin vinjeto....majku jim #$"Q!!
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Meni pa v alfi nič ne visi, ampak vedno stoji! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odštevamo čas do nove alfe...
Uporabniški avatar
BRLE
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj

Men je dal naslov teme tud mal "kinki" asociacijo pa nisem hotu komentirat... :lol: =D>
:D :D :D
V vsaki šali je malo šale (in veliko resnice)!!!
Odgovori
  • Informacija