pozdravljeni...zanima me ali je že imel kdo takšno okvari in kako se jo da rešiti; namreč pri prestavljalju sklopka že čisto pri vrhu zaškripa, kot bi fedr škripau, oz guma ob gumo (ni to vezano na obutev in stopalk) ampak nekje notri? kaj priporočate da peljem k mehaniku da malce podmaže?...hvala...
Odvisno je tudi kje škripa, meni škripa nekje čisto pri menjalniku, v kabino se ne sliši kaj dosti, ampak se le na pedalu sklopke čuti, da proti koncu več ne gre gladko. Torej če bi hotel zadevo dat zrihtat bi bilo enostavno preveč dela, če ti pa škirpa kje bolj na začetku pa se da namazat.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
ja škripat mora nekje v kabini na pedalu...prou tko k bi eno staro omaro zapru na hitr...glih tko k da bi bli panti rjavi to je takrat k sklopko prtisneš pa spustiš...umes uglanm nč ne škripa sam na prvi dotik, pa pol k jo spustim...moteče uglaunm...
Enako. Saj najbolj se slisi pri speljevanju. POl med voznjo jaz ne slisim nic Sem pa ze enkrat nekaj sprical z nekim silikonskim sprejem tam okrog sklopke, pa je bilo le en cas mir.
Točno tako, WD ne pomaga. Maxibrill je enkrat pomagal, silokonsprej malo slabše, sem pa siguren a še nisem probal, da je silonska mast v spreju najboljša stvar za take reči.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.