Hi,
zanima me, kje bi dobil pragove za 156, taksne kot so v opremi sportpack ali podobne, ne prevec vpadljive?
Hvala in lp, Peter
Moderator: Tehnika moderatorji

No, moras imeti nekoga, ki bo imel obilico potrpljenja, saj se ne ujema vse tako kot bi se moralo. Je kar nekaj odstopanja..dejan031 napisal/-a:a je tak problem montirat? ker jih tudi sam nameravam kupit enkrat poleti.Jonas napisal/-a:
Ce jih bos slucajno kupil - vso sreco pri montazi.
LP
lp
1. Preden montiraš pragove, bi spodaj na pragovih povečal izreze za dvigalko. Tako sem naredil jaz pri mojih prvih.Jonas napisal/-a:pri meni je vecji problem sedaj, kako avto dvigniti na dvigalu... 2x so mi ga dvigali in 2x so pragovi nastradali, ker idioti ne podlozijo tako, kot bi morali... Nocno moro imam ko zvem, da bo avto moral na dvigalo... :)LP
Malo (nekaj mm) so predolgiJonas napisal/-a:Ce jih bos slucajno kupil - vso sreco pri montazi.

1. Kaj hudica me nisi prej na to spomnilGhostP napisal/-a:1. Preden montiraš pragove, bi spodaj na pragovih povečal izreze za dvigalko. Tako sem naredil jaz pri mojih prvih.Jonas napisal/-a:pri meni je vecji problem sedaj, kako avto dvigniti na dvigalu... 2x so mi ga dvigali in 2x so pragovi nastradali, ker idioti ne podlozijo tako, kot bi morali... Nocno moro imam ko zvem, da bo avto moral na dvigalo... :)LP
2. Če je vulkanizer dober (maj jaz nekaj takih), ti bo podložil pod avto lesene klade - tam kjer pride roka od dvigala.
Obstaja pa manjši problem, če imaš spuščen avto, ker ga moraš na roke dvigniti, da gre roka od dvigala pod prag.
Pri meni je bil bolj problem z samo sirino, kot z dolzino, saj pragovi niso bili ravni, ampak kar valoviti, ko si jih pogledal po dolzini. Je bilo potrebno kar nekaj brusenja in zivcev, da so sedaj taki, kot se sika. Je pa pomoje tudi odvisno, na kaksen par naletis..GhostP napisal/-a:Malo (nekaj mm) so predolgiJonas napisal/-a:Ce jih bos slucajno kupil - vso sreco pri montazi.

Original TI (in sport) so pa nekaj mm prekratkiGhostP napisal/-a:Malo (nekaj mm) so predolgi

Ah ne, saj ni panike. Niti nisem pricakoval, da bo pasalo kot ata na mamo. Normalno, da je potrebno malo dodatnega dela. Ni bilo tako hudo. Samo malo jih je bilo treba pobrusiti, predno so se namontirali. Itak je licar to delal hehealro napisal/-a:Original TI (in sport) so pa nekaj mm prekratkiGhostP napisal/-a:Malo (nekaj mm) so predolgi.
@Jonas nisem vedel, da si imel take težave. Lahko bi jih tudi nazaj poslali in zahtevali zamenjavo, ker res nisem gledal takrat vsakega posebaj ker je bilo skupno 5 parov pragov če se ne motim + spojlerji. Sicer sem tudi sam že nekaj od Lester montiral (še na 155 -ko) in sem vzel v zakup, da je treba malo potrpljenja in malenkost sam popravit. . . . zato pa je cena pragov 2x nižja (če ne več) kot so original
. Vsaj to.

Ali je tudi za SW verzijo.aless napisal/-a:zanima koga nakup stranskih pragov za 156ko
-kopija sport pack
-cena bi se gibala okoli 100€,točno ceno morem še zvedet(če bi blo kaj popusta na več parov), so pa pragi pripravljeni na barvanje
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost