Javljeno na displeju service

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Sebacki
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdrav

Zopet imam tezavo zato iscem pomoc in nasvet na displeju kjer se prikazujejo podatki mi je javilo naslednje

scheduled service within 20

ne govorim anglesko zato nimam pojma kaj je in kaj pomeni

Hvala za pomoc

LP
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

predviden oz. načrtovan servis čez 20 km, tako da bo treba počas servis narest verjetno, lahko pa samo zdelejtaš opozorilo in te ne bo naslednjih 2oooo km več upozarjal, ampak servis je pa pač treba na vsake tolk narest.

lahko pa napišeš tudi kej več podatkov o alfi oz. motorizaciji notr, se predstaviš v primerni temi, v galeriji predstaviš svoj avto itd. .....
Slika
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Šentjernej

Mi lahko kdo pove naslednje!
Ko vžgem avto mi napiše ''scheduled service expired'' in če grem pod menu isto, pa nobenih km zraven, še pred dnevi sem vidu da je pisalo nekje okol 7000km do servisa, zdej mi pa že 2dni javlja to sporočilo?
Ali je mogoče to servis da preveriš samo določene točke,gume,olje, zavorno, itd...zato ker pod menu se izpiše to sporočilo, nato pa če klikaš naprej še vse te točke da preveriš?
Ne vem al to lahko zdej resetiram?
Mal na dolgo sem razložu
:wink:
Uporabniški avatar
avbi
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

matkeg napisal/-a:Mi lahko kdo pove naslednje!
Ko vžgem avto mi napiše ''scheduled service expired'' in če grem pod menu isto, pa nobenih km zraven, še pred dnevi sem vidu da je pisalo nekje okol 7000km do servisa, zdej mi pa že 2dni javlja to sporočilo?
Ali je mogoče to servis da preveriš samo določene točke,gume,olje, zavorno, itd...zato ker pod menu se izpiše to sporočilo, nato pa če klikaš naprej še vse te točke da preveriš?
Ne vem al to lahko zdej resetiram?
Mal na dolgo sem razložu
:wink:
Pomeni, da je minilo več kot eno leto od zadnjega servisa.
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Šentjernej

O točno na to pa sploh nism pomislu, to bo kar pravilnok kar si napisal!
Še to naj sedaj resetiram(menu service in istocasno pritisnes in drzis tipki + in - dokler se ne resetira) ali se bo naveličal in nehal opozarjat???
Odgovori
  • Informacija