Občutki v vožnji so zaenkrat več kot izpolnili pričakovanja. Zelo mi ustreza položaj za volanom, sedeži, direktnost in tudi vozne lastnosti. Čeprav je morda malenkost premehek za res brutalne vstope v ovinek. Leži drugače odlično. Mogoče je kje čutit malce težek JTD pri zares kratkih ovinkih ampak temu tako ali tako ni namenjena. Pričakoval sem recimo manj udobja. Všeč mi je tudi sama zatesnjenost kabine in občutek pri večjih hitrostih. Torej všeč mi je, da lahko dobro založiš ovinek, hitro ''kruzaš'' po AC in hkrati na drugi strani z njim voziš kot nedeljski upokojenec pa nikjer nima težav. Motor je eden večjih +-ov. Pije res neverjetno malo, je pa zelo prožen in odziven. Zraven tega še lepo zapoje, sploh če pogledamo dizle pri konkurenci.
Mogoče še malo kritike. Notranjost je narejena zelo po mojem okusu, manj pa izdelava določenih spojev (sploh tkanine) in recimo malce italijanski občutek pri izdelavi predalov... Prav tako jo malce izdaja starost pri osrednjem zaslonu in pa udio sistemu, ki ima še celo kaseto
Če mi zna kdo svetovat katero olje poleg recimo orig. selenia je najboljše za ta motor + kakšnega dobrega serviserja pa bi bil zelo hvaležen. Lahko tudi p.m.
Aja pa pozdrav vsem alfistom
Še dve hitri slikci, da bomo vedeli o čem se pogovarjamo.