No pa spet jst z enim problemom da vas vprašam fantje.
nastala mi je luknja na zadnjem loncu čist na koncu kot je privarjen nosilec ki drži lonec gor..zraven njega je luknja nekje 5 cm dolga in 0.5 cm široka in ker čudno brni bo treba mal pošvasat z autogenom...
ko bo dnar pa drug izpuh od katalizatorja nazaj celga novega.
p.s. mogoče ker ve koliko bi me prišlo komplet izpuh od katalizatorja nazaj.
jaz sem za zadnji lonec pri 145, če se prav spomnim dal ca. 20000 bivših SIT.
Sicer pa imaš na www.alfisti.net spletno trgovino tako z orginalnimi deli kot tudi s tuning opremo, ali pa poglej na Eper.
LaŠko-TeaM napisal/-a:uf hvala na hitrem odgovoru.
pol je informacija vredu..tu pr nas ki majo servise izpuhof so mi tud rekli na 150 € od katalizatorja nazaj.
hvala vama
l.p.
v to cena z katalizatorjem ali samo zadni lonec???
Ustavi se pri AMD Asta (Škoda) Murska Sobota (poleg izpitnega centra za CPP) kjer imajo delavnice. Tam vgrajujejo neoriginalne zadnje lonce (in še kaj drugega) po zelo zelo ugodnih cenah. Vsaj nekoč so.
Verjetno se da precej ceneje skozi pridit, če vzameš od Novaka ali pa Avtogalanta(sicer za boxerco: http://www.herkules.si/index.php?productID=17941)... Ostalo(Bosal...) je pa z montažo okrog 200 ojru ja
Jaz sem dal za izpuh komplet od katalizatorja naprej pri NOVAKU v NM z okrasnim nastavkom 182€ + objemka in nove gumice pa je prišlo na 192€. Sem pa zelo zadovoljen z njim, pa še zvok je lep, tam malo globejši se mi zdi, tu je pa še slikca kakšen zgleda :