Problem je sledeč.Ko mi avto miruje,pa da mam užgano ventilacijo mi zasmrdi po izpušnih plinih.Serviser je že pogledov izpušne kolektorje in z njimi ni nič narobe.ko dvignem pokrov motorja isto smrdi pr mašini,tko da če ma kdo kakšen predlog bi biv hvaležen.Avto je pa AR 156 1.9 multijet sportwagon.
Imel enak problem in sicer tam ko pride cev iz turbine na izpuh oz.izpuh na turbino(izpušna cev)je koleno in je iz dveh delov.Ko pogledaš pod pokrov motorja takoj ne vidiš,ker je čez en tak zaščitni pleh.Pri servisu so ti ga verjetno odtegnili,da so ga lažje servisirali,ampak ko so ga dali nazaj,se zgleda ni vredu "vsedel"nazaj.Smrdi pa ko prasica...Dokler se voziš je sorazmerno O.K.,ko pa ustaviš na semaforju pa začne noter vlečt izpuh.Imel ta problem 2X zaradi šlamparije...Ziher je to!
greh29 napisal/-a:Imel enak problem in sicer tam ko pride cev iz turbine na izpuh oz.izpuh na turbino(izpušna cev)je koleno in je iz dveh delov.Ko pogledaš pod pokrov motorja takoj ne vidiš,ker je čez en tak zaščitni pleh.Pri servisu so ti ga verjetno odtegnili,da so ga lažje servisirali,ampak ko so ga dali nazaj,se zgleda ni vredu "vsedel"nazaj.Smrdi pa ko prasica...Dokler se voziš je sorazmerno O.K.,ko pa ustaviš na semaforju pa začne noter vlečt izpuh.Imel ta problem 2X zaradi šlamparije...Ziher je to!
Hvala za nasvet bom preveru,ja pa se da to narest brez tega da bi avto dvignu al se pride bliz tud od zgorej.
greh29 napisal/-a:Imel enak problem in sicer tam ko pride cev iz turbine na izpuh oz.izpuh na turbino(izpušna cev)je koleno in je iz dveh delov.Ko pogledaš pod pokrov motorja takoj ne vidiš,ker je čez en tak zaščitni pleh.Pri servisu so ti ga verjetno odtegnili,da so ga lažje servisirali,ampak ko so ga dali nazaj,se zgleda ni vredu "vsedel"nazaj.Smrdi pa ko prasica...Dokler se voziš je sorazmerno O.K.,ko pa ustaviš na semaforju pa začne noter vlečt izpuh.Imel ta problem 2X zaradi šlamparije...Ziher je to!
Ja pri meni je bilo enako. Treba je bilo samo zategniti šrauf na debeli cevi ki pride takoj za turbino
zrihtov stvar.problem je bla počena diza,na kateri je vn sekala uplinjena nafta,tko da je bla tud večja poraba pa manjša kompresija.avto zdaj manj pije pa tud ne nima več tolk močnga glasu k pohodš gas,tam nekje pr 2000 obratih.
Ja pr men je tud šlampasti mehanik slabo sestavil izpušno cev pri turbini tko da sem potem sam avto dal na klocne pa uštimal. Smrdel pa za znort po dimu!