Moja 155 1.8 TS

Slikice vaših jeklenih konjičkov
matic155
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0

Slika

Slika

Slika

Da bote mel nektiri kej za ''šimfat'' pa žalt devam spet gor slike od moje alfice ktira gre proti koncu popravljanja napak prejšnih lastnikov... :( Tak da kr začnite spet govrit čez njo in čez mene... Sam js povem da sm zlo vesel da sem se odločil za to alfo pa če tut so mi vsi govoril vse druga sam alfe ne! pa tut če je mal vesolska! pa nektirim vem da se to ne dopade sam fajn bi blo da bi me spejel med sebe ko sem zlo vesel da mam ALFO (moj prvi avto) ktirga sm si sam kupo in nism tk ko nektiri pubeci ko naredijo ispit in se hvalijo z atijov mercedesom in itd... Sicer pa nvm zakaj imajo ludje tolko čez alfe jaz sem čisto zadovoljen z njo.
MrPetek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Gorišnica

Pozdravljen!

Čeprav mi ni glih všeč, je pohvale vredno, da toliko truda vložiš v avto =D> .
Ne pozabi tega, da avto rihtaš za sebe in ne za druge, tako da če je tebi všeč, se pač ne oziraš na kritična mnenja drugih.

Maš mogoče še kakšno sliko notranjosti? In kak to da imaš takšne tablce gor?

Kako pa to, da nimaš nobenih pragov gor, da bi imel enako nizkega ob strani kot imaš zaključek prvega odbijača in zadnjega?

LP
Zadnjič spremenil MrPetek, dne Sr Mar 17, 2010 7:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Lepa. 8)

Samo še bolj razločno piši, pa si naš... :mrgreen:
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Saj nimaš niti tolko dela, lepo greš na odpad po prednji in zadnji odbijač, ju daš pobarvat, pravtako vzameš en scudetto, tisti podstavek za rože na prtljažnih vratih lepo vzameš dol, malo se še poigraš in odstraniš bad look pa bo čisto lepa :D.

Aja pa najbolj pomembno, daj nauči se pisat že enkrat.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
matic155
Alfa Member
Alfa Member

MrPetek napisal/-a:Pozdravljen!

Ne pozabi tega, da avto rihtaš za sebe in ne za druge, tako da če je tebi všeč, se pač ne oziraš na kritična mnenja drugih.

Kako pa to, da nimaš nobenih pragov gor, da bi imel enako nizkega ob strani kot imaš zaključek prvega odbijača in zadnjega?

LP
Prage se glih danes gor nalepil. Sem jih obnavljal. ker js ko sm pršo v lenart avto gledat je bil cel prašen in zapuščen sam ko sm tisto pajčevino odstranil in avto prižgal sem rekel ta avto bo moj avto. Sam ko sem ap doma začel avto popravljat sem ugotovil da je avto v poraznem stanju... :( Tak da zej so vsi spojlerji porihtan zdaj pa še sam use tekočine menjat kar jih je, sinhron od 2 prestave ploščice manšete zunanje in notranje pa bo avto picikato... sam sprednji znak bi še mogo kupit da se bo vidl da sem ponosen lasnik moje alfice...:d
claus
Alfist
Alfist
Kraj: Novo mesto

Čestitam, da ti je ratalo vse poštimat. Sicer sm še zmerej pristaš original izgleda ampak važno, da je avto tebi ušeč ;)
Mam pa nekaj vprašanj:
1. Kako to, da nisi pobarvou še pokrovov ogledal, če je avto cel v beli?
2. Kako je s svetilnostjo luči ko maš bad-look? Svetijo ok?

LP, Claus
Zadnjič spremenil claus, dne Sr Mar 17, 2010 7:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Na cesti si vzemi čas, ne življenja.
matic155
Alfa Member
Alfa Member

MrPetek napisal/-a:Pozdravljen!

LP
Ajaa pa tablice avto še ni registriran... pa mam kar te gor da ni preprazno...:d
matic155
Alfa Member
Alfa Member

claus napisal/-a:Čestitam, da ti je ratalo vse poštimat. Sicer sm še zmerej pristaš original izgleda ampak važno, da je avto tebi ušeč ;)
Mam pa nekaj vprašanj:
1. Kako to, da nisi pobarvou še pokrovov ogledal, če je avto cel v beli?
2. Kako je s svetilnostjo luči ko maš bad-look? Svetijo ok?
3. Nameravaš dat na avto tudi druge prage, ker zdej zgleda mal hecno, spredej in zadej podalški, umes pa nič?

LP, Claus
danes sem dal gor prage
bad-look nemoti nič luči svetijo zelo vredu sploh pa zdej ko sem jih razdrl in počistu...

Za pokrove ogledal pa nvm... ni mi všeč da so beli men so ql črni

Drgač pa hvala... sam avto še ni tak da bi bil zadovoljen z njim...
matic155
Alfa Member
Alfa Member

Se opravičujem zaradi pisanja. Posletice MSN-ja, facebooka in hitrega pisanja se bom trudu da se bom navadil lepo pisat :oops:
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

pohvale za trud res! :D in se čist strinjam z tem ka si napisal! :) vsak ker pa reče vse drugo razn Alfe je pa budala :evil: in pravilna odločitev, da si se za Alfo odločo! :D

fajn rihtaj se naprej =D>
Alfa 164 3.0 V6 12V QV Q2
Alfa 156 SW 1.9 JTDm 16V 2005

Spletna trgovina z avtodeli Alfa R
http://www.alfa-parts.net
http://www.facebook.com/shop.alfar
http://www.facebook.com/Italianengineworkshop
matic155
Alfa Member
Alfa Member

lizard napisal/-a:Saj nimaš niti tolko dela, lepo greš na odpad po prednji in zadnji odbijač, ju daš pobarvat, pravtako vzameš en scudetto, tisti podstavek za rože na prtljažnih vratih lepo vzameš dol, malo se še poigraš in odstraniš bad look pa bo čisto lepa :D.

Aja pa najbolj pomembno, daj nauči se pisat že enkrat.
Spojler gre dol z prtljažnih vrat sam odbijači pa ostanejo takšni kot so ker sem vložil preveč truda da sem jih porihtal.. pa še dopadejo se mi... bad-looka pa nebo več ko bom našel poceni donatorja za nov pokrov motorja
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

Privošči ji ene hude črne feltne ali pa te pobarvaj v črno!
matic155
Alfa Member
Alfa Member

Killergame17 napisal/-a:pohvale za trud res! :D in se čist strinjam z tem ka si napisal! :) vsak ker pa reče vse drugo razn Alfe je pa budala :evil: in pravilna odločitev, da si se za Alfo odločo! :D

fajn rihtaj se naprej =D>
Hvala hvala Tut jaz sem mišlenja da je budala tist... prej so vsi govoril čez njo ko so se pa peljaj z mano v njej so bli pa presenečeni...
Upam da ko bo servis narejen da bo dala še več iz sebe
ker res kak lep glasek ma jaz sm kr zasvojen postal:d
Kako bi se odločil za drug avto ko pa ko sem jo prižgal mi ni blo lepšega:D

drugač pa bi bil zelo vesel mnenj od vseh kaj bi se porihtalo da bi iz teh 127 konjev dobil tisto kar treba... ker se mi zdi da še neki skriva ta alfa v seb
matic155
Alfa Member
Alfa Member

Red_Rocket napisal/-a:Privošči ji ene hude črne feltne ali pa te pobarvaj v črno!
Bereš mi misli...
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

hahahahah.....kaki zaboj.

Prou za zapalit :mrgreen:
Zaklenjeno
  • Informacija