Da bote mel nektiri kej za ''šimfat'' pa žalt devam spet gor slike od moje alfice ktira gre proti koncu popravljanja napak prejšnih lastnikov...

Prage se glih danes gor nalepil. Sem jih obnavljal. ker js ko sm pršo v lenart avto gledat je bil cel prašen in zapuščen sam ko sm tisto pajčevino odstranil in avto prižgal sem rekel ta avto bo moj avto. Sam ko sem ap doma začel avto popravljat sem ugotovil da je avto v poraznem stanju...MrPetek napisal/-a:Pozdravljen!
Čeprav mi ni glih všeč, je pohvale vredno, da toliko truda vložiš v avto.
Ne pozabi tega, da avto rihtaš za sebe in ne za druge, tako da če je tebi všeč, se pač ne oziraš na kritična mnenja drugih.
Maš mogoče še kakšno sliko notranjosti? In kak to da imaš takšne tablce gor?
Kako pa to, da nimaš nobenih pragov gor, da bi imel enako nizkega ob strani kot imaš zaključek prvega odbijača in zadnjega?
LP
Ajaa pa tablice avto še ni registriran... pa mam kar te gor da ni preprazno...:dMrPetek napisal/-a:Pozdravljen!
Čeprav mi ni glih všeč, je pohvale vredno, da toliko truda vložiš v avto.
Ne pozabi tega, da avto rihtaš za sebe in ne za druge, tako da če je tebi všeč, se pač ne oziraš na kritična mnenja drugih.
Maš mogoče še kakšno sliko notranjosti? In kak to da imaš takšne tablce gor?
Kako pa to, da nimaš nobenih pragov gor, da bi imel enako nizkega ob strani kot imaš zaključek prvega odbijača in zadnjega?
LP
danes sem dal gor prageclaus napisal/-a:Čestitam, da ti je ratalo vse poštimat. Sicer sm še zmerej pristaš original izgleda ampak važno, da je avto tebi ušeč
Mam pa nekaj vprašanj:
1. Kako to, da nisi pobarvou še pokrovov ogledal, če je avto cel v beli?
2. Kako je s svetilnostjo luči ko maš bad-look? Svetijo ok?
3. Nameravaš dat na avto tudi druge prage, ker zdej zgleda mal hecno, spredej in zadej podalški, umes pa nič?
LP, Claus

Spojler gre dol z prtljažnih vrat sam odbijači pa ostanejo takšni kot so ker sem vložil preveč truda da sem jih porihtal.. pa še dopadejo se mi... bad-looka pa nebo več ko bom našel poceni donatorja za nov pokrov motorjalizard napisal/-a:Saj nimaš niti tolko dela, lepo greš na odpad po prednji in zadnji odbijač, ju daš pobarvat, pravtako vzameš en scudetto, tisti podstavek za rože na prtljažnih vratih lepo vzameš dol, malo se še poigraš in odstraniš bad look pa bo čisto lepa.
Aja pa najbolj pomembno, daj nauči se pisat že enkrat.

Hvala hvala Tut jaz sem mišlenja da je budala tist... prej so vsi govoril čez njo ko so se pa peljaj z mano v njej so bli pa presenečeni...Killergame17 napisal/-a:pohvale za trud res!in se čist strinjam z tem ka si napisal!
vsak ker pa reče vse drugo razn Alfe je pa budala
in pravilna odločitev, da si se za Alfo odločo!
![]()
fajn rihtaj se naprej
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost