Naključje ali usoda???

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Raa
Alfa Member
Alfa Member

Fantje, a se vam tud dogaja če kliknete poljubno temo s problemi na 166-ki, potem ugotovite da imate kar na lepem tudi vi isto tezavo? #-o

Primer:
- Kliknem za foro temo o puscano peck, pa sem potem bil se pri svojem pozoren in glej ga zlomka, par kapljic imam na podu, juhuhu

- kliknem temo o nagibu koles in glej ga zlomka, ugotovim da moram tudi jaz menjat zadnje roke, bravo =D>

- kliknem temo o zatikanju oz. nezaklepanju vrat in glej ga zlomka, tudi meni zacne j.e.b.a.t. pri voznikovih vratih

- kliknem temo o xenonkah in glej ga zlomka, tudi meni zacne utripat zarnica
- kliknem temo o senzorju za nagib avta (nastavitev snopa luci) in tudi meni crkne senzor

Si ne upam vec nadaljevat in sploh ne klikam tem, ki se me ne tičejo, ker je to ze mal scary movie :mrgreen:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Izogibaj se torej temam z motornimi problemi in ribati :lol:
Uporabniški avatar
Filko
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Koper

jah to je zato ker tle beres in gres sam na svoji alfi gledat..pri meni je isto :) ce nebi tega vedel nebi niti sel gledat in nebi menjal..samo raje pogledam in vidim da je treba kaj menjat kot pa da gre kaj se bolj v k.u.r.a.c :)
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Alfa, jajca,.... :mrgreen:
Slika
Raa
Alfa Member
Alfa Member

Na sreco nimam drugih tezav, razen teh "malenkosti", ki znajo opalit po denarnici.

Pa saj, vec kot cel avto itak ne morem zamenjat hahahahahaha, tko da tukaj ne velja "sky is the limit", vsaj nekaj :)

Pa da se ne bom prevec zajinxu, voznja s tem avtom je bozanska, predvsem ovinki, AC je dolgocasno peljat, edino kar me moti je trdnost podvozja za nase ceste, razna dela na cesti, ki jih ne popravijo do konca... potem pa trese. :), po drugi strani se pa drzi kot na tracnicah.
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

??? Meni je podvozje ravno premehko. Vsaj v originalu. Definitivno nebi rekel, da je 166 v originalu trd avto. Niti v Ti izvedbi se mi ni zdela ''trda''.

Z kakšno tršo kombinacijo vzmeti in amortizerjev pa lahko zelo izboljšaš lego.

Zaenkrat glede problemov, samo zaštekana zajla ročne :D Avto je 06' Drugo pa še čaka. Si preveril če ročna dela b.p.? :lol:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

166 ni trda, stoji pa na cesti precej kompaktno, kar daje med vožnjo varen občutek.
Slika
Raa
Alfa Member
Alfa Member

@Bvogri: Sem te ze prehitel, zajla bila menjana lansko leto ha!

Ok, mogoce res ni trd avto, sam ni nekega velikega nagibanja, pa kot je bilo receno, kompktno deluje. Mogoce sam nisem navajen, ko sem presaltal iz zimskih 16 col na letne 17. Se pozna, 18 pa ni sans, vsaj ne pri nas. Ima sodelavec 18 na mondeotu. Lepo izgleda, vse super, sam cutis pa vsak kamencek :)
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kako si/bos resil problem z senzorji nagiba?
Raa
Alfa Member
Alfa Member

Enkrat sem ze menjal oba, zdaj mi je zadnji spet crknu. Ja nic, kupil bom novega (garancija 2 leti po tanovem, prej 1 leto, itak) in na AC mi bodo zamenjali, s tem da ga tokrat tud zascitijo z necim. Mogoce se motim ampak tip ki dela na AC je rekel da ga "zalijejo" z necim, tko da bo waterproof.

Ce koga zanima, kosta 55 eur. Z delom in "zalivanjem" obeh senzorjev cca 80eur in 2 leti garancije. Upam da bo tokrat mir, ker zdaj sem ponoci slep kot tista cebela pri risanki Liliputput, sveti samo 2m pred nosom, ne morem pa nonstop prizigat/ugasat dolgih, mi ljudje blendajo. :lol:
barvil
Alfa Junior
Alfa Junior

Verjetno je to usoda. Z mojo alfico imam podobne probleme. Katero temo preberem v tisti se najdem #-o
Uporabniški avatar
swifty
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: ALFA 166 2.4 JTD 110 KW
Kraj: Cerklje na Gorenjskem
Kontakt:

barvil napisal/-a:Verjetno je to usoda. Z mojo alfico imam podobne probleme. Katero temo preberem v tisti se najdem #-o

Tako nekako tudi jaz :mrgreen:
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ha, ne odpirajte več tem o 166 in bo stvar rešena :lol:
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj, Celje

jaz sem se nekaj mesecev izogibal foruma, pa so vseen ble stvari za menjat, tako da nič ne pomaga :) Majo srečo da so tako lepe...:)
Odgovori
  • Informacija