Sem se ravno zadnjič zanimal glede strešnih sani in je kolega vprašal Stepančiča, kjer so mu rekli, da se strešne sani načeloma ne dajo montirat, ker imajo menda 159-ke, ki jih imajo, tovarniško ojačano streho. Pozneje je sicer izvedel, da bi se jih dalo naredit čisto estetsko, vendar nanje kovčka ne bi smel dati. Strošek? Slabih 800 evrov. My advice? Išči tako, ki ima tovarniško vgrajene.
Jaz sem kupil park.senzorje v Conradu v Grazu, in sicer najcenejše, ki imajo take senzorje ki se dajo lakirat. Zadeva že skoraj dve leti deluje odlično.
mislim, da je to ta opcija, ker raznih ciganskih displayev nisem želel imeti: http://www.conrad.at/ce/de/product/8551 ... AREA_17271
LED prikaz sploh ni slaba stvar. Ravno včeraj kolegica naslonila CX-7, ker je bila glasba za odtenek prenaglas in ni slišala piskanja.....na prikazu se pa lepo vidi, kljub zeloo naglas glasbi ! Priporočam pa Longhorn-ove !
Yagi-san napisal/-a:LED prikaz sploh ni slaba stvar. Ravno včeraj kolegica naslonila CX-7, ker je bila glasba za odtenek prenaglas in ni slišala piskanja.....na prikazu se pa lepo vidi, kljub zeloo naglas glasbi ! Priporočam pa Longhorn-ove !
Yagi-san
Brez zamere ampak vsak izgovor je dober. Imam tudi Conradove, imam nizkotonec in se vseeno jasno sliši piskanje.
ni nobena umetnost, le pazi pri vrtanju odbijača. Na barvo zalepi "abdeck" trak in čez njega vrtaj. Vrtaj v skladu z navodilom, ki ga imaš priloženega.
Napajanje daš na napajanje luči za vzvratno vožnjo, vtakneš not, konektorje od senzorjev, črna na maso, in deluje.
TribesMan napisal/-a:Obstajajo tudi park senzorji ki ne rabijo vrtanja, ampak se samo nalepi trak na notranjo stran odbijača.
Še lažje in popolnoma nevidno...
Ne najdem ampak zdi se mi, da je eden od uporabnikov foruma te senzorje (magnetni trak al kako se reče) prepljuval in jih nesel nazaj...
bom poizkušal najti.
Update: ne najdem, mogoče ti bo v pomoč ta tema (sicer za 156)
Strešne sani so drage in streha lahko pušča, če jih vgradijo naknadno (tako pooblaščenci). Cenejša opcija je nakup strešnega prtljažnika italijanskega proizvajalca PF (oz nekaj podobnega). Sam sem kupil tako kovček kot prtljažnik (prečke + nogice).
Zadeva je lepa in funkcionalna. Res pa je, da ima nosilnost le 75kg.