rad bi zamenjal svoj radio na 156-ki (pac notri je orig brez mp3). Zanima pa me, če obstaja kaksen specificen model avtoradia, da ne bi po vgraditvi izgubil avdio komande na volanu? Slisal sem da pri dolocenih avtoradijih gre tudi brez dodatnih "adapterjev" za komande na volanu, da samo radio zamenjas in vse dela kot bi moralo....a je res to tako "easy"? ce ja, katere modele radia predlagate?
ce dobro razumem, ce imam vgrajen orig blaupunktov radio, ter zamenjam za drugega od blaupunkta, bo delalo vse kot bi moralo (komande tudi)? je kdo ze probal (da mi pove kerega modela radia je kupil?)
serpenx napisal/-a:Niso vsi stock balupunktovi...zato tudi balupunktov kabel za ipod ne dela na vseh.
Vsi razen NAV sistema...
powermax1 napisal/-a:ce dobro razumem, ce imam vgrajen orig blaupunktov radio, ter zamenjam za drugega od blaupunkta, bo delalo vse kot bi moralo (komande tudi)? je kdo ze probal (da mi pove kerega modela radia je kupil?)
Kontaktiraj uporabnika "klevin". On je v enem izmed oglasov napisal:
"prodam odlicen radio, vsaj kar se tice ko sem ga uporabljal v moji 156 letnik 2004 ko sem ga montiral sem samo direktno priklopil vse kable original na avtoradio in vse je delalo!!!!!!!! Tipke na volano so delale!!! CDChanger ki ga imam odzadaj v prtljazniku tudi!!!! skratka odlicno se je ujel z avtom!!!"
Za kateri model točno se gre, ti bo pa on povedal...
sem najdu tocno modela ....to je Blaupunkt Memphis mp66....kar lusken radio, pa se barvni zaslon ima....cenovno je nov kr ugoden (cca.160€)...nic, pol pa pocakajmo na naslednjo placo in gremo v shopping
LaŠko-TeaM napisal/-a:Maš dosti izbire pri Alpine radijih in Pioneer radiji,ki jih dosti podpira tudi obvolanske komande.Itak usi vemo da je Alpine ali pioneer best buy.
l.p.
Sam sm mel Blaupunkt in sm bil zelo zadovoljen z njim. Zakaj naj bi bil Alpine ali Pioneer best buy?
LaŠko-TeaM napisal/-a:Maš dosti izbire pri Alpine radijih in Pioneer radiji,ki jih dosti podpira tudi obvolanske komande.Itak usi vemo da je Alpine ali pioneer best buy.
l.p.
Sam sm mel Blaupunkt in sm bil zelo zadovoljen z njim. Zakaj naj bi bil Alpine ali Pioneer best buy?
Ti bom tko reku imam original Blaupunkt ki ima:
navigacijo vendar za slovenijo neuporabna,
avtotelefon je zelo uredu zadeva kadar dela
drugač pa ni glih ne vem kaj ene probleme ima, na določenih radijskih postajah ne špila basov.
Tko da ni glih za prehvalt edin to da lepo v armaturo paše.