Joc je daleč od uredu, če že potem nekaj sto metrov naprej na desni Erjavec(bog ne daj Vodnik, ki nosi k Erjavcu sam pa zaračuna davek na prestižno ime).
pa glede cene tud. Jaz se nisem tam popravljal nic, je pa kolegica. So peljali baje racunalnik na rekonfiguracijo nevemkam dalec, ker oni tega niso znali, racun je bil pa gromozanski. Za starega pugija. Zenska z avtom na servisu je $$$
LaserJaMM napisal/-a:Jest mam z jocom samo dobre izkušnje :S Je pa res da pač.. we go way back
Ja midva greva tud "way back" - prodal mi je avto "z generalko" pri kateri sem potem zvedel, da so bili uporabljeni rabljeni deli(ja tudi ležaji so bili rabljeni), motor je po manj kot 15k km spustil dušo.
Mogoče o avtoelektriki res kaj ve, ampak o vsem ostalem pa samo naklada tako, da osebno bi se ga ognil na široko.
marius napisal/-a:In je še kje drugje kateri, pri katerem bi se dal altenator dobit oz obnovit?
meni je crknu altenator in sem ga zapeljal elektronikom v nm .oni so ga odpeljali mojstru in je dal rabljenga gor. sicer je približno isto al ga obnoviš al pa kupiš rabljenga. okrog 100 eur al pa mal manj.maš pa na bledu tipa ki v nulo obnovi altenator .bom probal izvedet za ime. drugače pa maš avtoelektronika črnuče oni so najboljši .sam ne vem za ceno to moraš vprašat.