Ja ko ze mislis da nic vec ne more crknit ker je vse dobro ohranjeno, potrosna roba pa vsa menjana mi malo pred 280 000 (verjetno) crkne računalnik motorja (ECU). Seveda je zadeva zanimiva ker mora biti nadomestni racunalnik od istega tipa avta, EURO2 +sportronic pa seveda je treba menjati se imobilizator ter ključavnico vziga s kljuci...in seveda obvezno programiranje nove kombinacije... ali pa popravlat računalnik.
Seveda pa ni nujno da je racunalnik šel... Namreč v KR uradnem servisu so na dopustu, do Stepančiča pa teško pridem ko majo oni čas in js. Avtoelektronika črnuče ma drug tedn čas pa mam filing da niso pocen...
Pozna kdo kakšnega mojstra za diagnostiko in popravilo avtoelektronike? Ali pa če ma kdo računalnik za 166 3.0 v6 Sportronic EURO2 (98-2000) ?
Drugače pa po delih prodat?! Kr neki...
Simptomi? 2 Injektor ne dela oz. spusca bencin in LPG plin nekontrolirano v nedelujoč celinder, hkrati je to izklopilo klimo in pa telefon mi občasno javi da moj avto nima telefona in ne morem iz tega menija dokler ne ugasnem avta,.,..

Maf se menjal to ni, motor je ok, kompresija zmerjena, injektor menjan.... je pazanimivo da kabel od injektorja na 2. cilindru kaze moc 12V med tem ko vsi ostali kazejo 6V. Splosni diagnostični program (ne orginal alfa) kaze vse po spisku od 2. injektor, maf, lambda,... in nič od tega garantirano ni...