Najprej vas vse lepo pozdravljam, saj sem nov na forumu in se vam v naprej zahvaljujem za pomoč!
Sem lastnik alfe 159 2.4 JTDm l. 2006 in ima 120000 prevoženih:
Pojavlja se mi tresenje oz. cukanje avta pri konstantnih vrtljajih(nekje do 2500) . Avto pospešuje normalno, pri priklopu na tester ni odkrite nobene napake, ter prav tako ne dodstopajo parametri od predpisanih.
Prav tako avto težko vžiga zjutraj oziroma popolnoma hladen. Grelci vsi delujejo in napon do grelcev vsakega cilindra je enak.
Lepo prosim, če je mogoče kdo že imel takšen problem, in odstranil napako naj napiše kakšen odgovor ali nasvet![/b]
Se avtomobil vozi na kratke relacije ali na dolge. Običajno se težko užiganje in cukanje pojavlja, če je avtomobil bil večrat ugasnjen med regeneracijo DPF filtra. Kar je običajno, če se dela malo kilometrov.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Najprej se vedno splača pogledati malo EGR ventil, ker povzroča dosti različnih težav, spucati ga je pa relativno malo dela. EGR bi lahko povzročal cukanje.
Evo še moje mnenje..Sem imel enak problem.Tester pokazal nič.Čiščenje EGR ni nič zaleglo.Svetovali so mi nek aditiv zaradi "slabe nafte".Nič zaleglo.Naj povem še to,da ima mehanik na pooblaščenem AR sevisu AR 159 2,4 JTDM enak problem ,ki ga ni uspel odpraviti na lastnem avtu.Rešitev? Jaz se sedaj vozim z AR 147 TS...
Vm ,da nisem ravno v tolažbo..
- ob vžigu kakšne dve-tri sekunde ropoče, kot bi deloval po treh celindrih...
- ob vžigu za zakadi velik oblak dima iz izpušnih cevi
- ko je motor vroč, v prostem teku zelo nemirno deluje (se zaganja)
- rahlo cukanje se pojavi tudi pri enakomerni vožnji okoli 100 km/h pri slabih 2000 /min. (vse bolj pogosto)
meni se vedno ni jasno, kam vi to vozite na diagnostiko. Noben kabel pa en programcek ne bo pokazal na prvi pogled, kaj je narobe. Vedeti moras, kaj iskati in kako.
Verjjetno vsi nismo šolani mehaniki ter eksperti glede delovanja motorjev in ne znamo na oko ugotoviti problema, ter celotne diagnostike motorja vozila, ampak se zatečemo po pomoč na Alfin SERVIS, ter tam laično poslušamo kako z avtom ni nič narobe in da škatlja 35 x 35 cm ni odkrila tehničnih napak in da bomo danes menjali tole, jutri tole.... pa še vedno na istem... Zato nekateri cenimo vsakršen nasvet in upamo, da nam nkdo pomaga odpraviti težavo in prihraniti kakšen €!!!!
nic ni blo zlonamerno, vsekakor pa bi dober pooblascenec moral scasoma ugotoviti, kaj je narobe.
Moj komentar se nanasa na to, da bi bilo mogoce pametno podati se kaksno dodatno besedo k opisu diagnostika ni pokazala nicesar. Vecina to napise, ker priklopi kabel na avto in upa, da bo z veliko in rdeco napisano, kaj je narobe.
Je že kaj novega? Jaz sem imeu podobne probleme in težava je bila pri injektorjih. Na začetku rahlo cukanje potem pa že zelo močno. Tudi zelo nemiren prosti tek. Ampak problemi so bili samo preden se je mašina segrela na delovno temperaturo.
Nič novega še, čakam mehanika, da se vrne iz dopusta, da pobereva ven šobe, in jih dva pregledat, pa bomo potem videli na čemu smo....
Misliš s tem na to, da kose ti je avto saj malo segrel, je potem vžigal normalno.... Meni tako to funkcionnira, problematičen je prvi vžig, nemiren tek in cukanje med vožnjo....
ferdi napisal/-a:Misliš s tem na to, da kose ti je avto saj malo segrel, je potem vžigal normalno.... Meni tako to funkcionnira, problematičen je prvi vžig, nemiren tek in cukanje med vožnjo....
Točno tako. Jaz, ko sem užgau avto sem potem pustil, da se je segreu na delovno temp., šele potem sem se odpeljal. Ampak mi je vseeno recimo po petih kilometrih začeu cukat, ker se je mašina ohladila na okoli 75°C. Z mrzlo mašino se pa sploh premaknt nisem mogu.
Se je tudi tebi slučajno poraba kaj povečala? Meni se je po menjavi šob po BC zmanjšala za dober liter!!
Pri meni še ni tako hudo, ko ga vžgem mi kakšnih 10 sekund trokira, potem se pa umiri, vendar prosti tek še vedno ni gladek... Med vožnjo mi pa začne cukat, včasih bolj, včasih pa sploh ne... Tudi z vžigom je tako...
Porabo imam pa okoli 9,5L kombinirane vožnje... Kr visoko se mi zdi