če so te jahači do 12 let in do 36 kg je pol to to, višina otroka pa mora biti taka da se s pasom pripne lepo čez ramo, na ne gre pas mimo vratu.
kaj otroc že naprej silijo k atu? ja valda boljši razgled
Starejši sin (15 let) se že nekaj let vozi spredaj, pa še malo višje postave je.
Mlajši (10,5 let, 135cm) pa komaj čaka, da se začne voziti, kot se človeku spodobi.
Jahač zaradi drgnenja (me & my crazy driving ) pušča sledi na naslonu, zato tudi jaz komaj čakam da gre, pa še občasnega prelaganja imam poln kufer....
Kaj ste pa imeli za ene sedeže in kako ste bili zadovoljni? V enem avtu imam Romer King Plus zdaj kupujem za drugega, pa ne vem a bi istega ali Romer Evolva. Ima kdo?
Jaz sem ravno romer safefix TT nabavil. Naš ni pasal v maxi cosi-ja, recar-a pač nisva hotela z ženo, edini ki mi je bil potem še všeč je bil BeSafe oz. je otrok lepo noter pasal, ocene so tudi ok, samo je v končni obdelavi vseeno slabši od Romer-ja, no vsaj za moj okus. Romerja se da za pametno ceno dobiti v Nemčiji oz. v Angliji, če te ne moti, da Britax gor piše
Zadnjič spremenil Alfaspider, dne So Sep 04, 2010 12:13 am, skupaj popravljeno 1 krat.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
RECARO je zakon...naš 15-mesečnik v njem uživa, na dolgih poteh zaspi tudi za dve uri, drugače pa pridno blebeta in gleda čez okno. Nikoli nobenega jamranja..priporočam!