pokvarlo se mi je centralno zaklepanje zdaj bi pa menjal rad bi nardil tako da bi imel isto na ključu za odklepanje zaklepanje in opiranje prtljažnika kaj naj nardim
hvala
marko
bani napisal/-a:pokvarlo se mi je centralno zaklepanje zdaj bi pa menjal rad bi nardil tako da bi imel isto na ključu za odklepanje zaklepanje in opiranje prtljažnika kaj naj nardim
hvala
marko
Malo več napiši kaj točno ti ne dela samo dalinc ali tudi s ključem ne dela centralno?
spartan napisal/-a:Jaz imam tudi okvarjeno .....morm it pogledat k elektrikarju da vidimo za kaj gre. Btw. lučka mi tudi gori, se pravi da ni baterija kriva.
imam sam en ključ na dalinsko
ko zaklenem sključu dela normalno vse dalinc pa noče delat nove baterije sem dal noter pa tut ne dela
zdej bi pa kar zamenjal vse komplet sam nevem kjero naj kupim da bi imel vse na ključu
hvala
Bom ukradel kar to temo. Imam podoben problem na 147ki, centralno deluje preko ključavnice, z daljincem pa ne. Na servisu mi pravijo da sta oba ključa fuč, tudi ponovno kodiranje ni pomagalo.
Nov originalen ključ se mi zdi predrag. Kakšna bi bila torej najcenejša in zanesljivo delujoča varjanta:
-ebay ali odpad in delujoč ključ drugega avta
-nekaj takšnega (http://www.giordon.si/avtoalarm_G686TK.html), kaj je v tem primeru potem s čipom za imobilizator?
-popravilo daljinca
Če se ti slučajno zgodi da kak ključ izgubiš in imaš kasko za krajo, ti zavarovalnica krije izdelavo novega ključa.
Če se ti to res slučajno kdaj po nesreči zgodi je to menda še najbolj ugodna varjanta