Ok vem da je tema kr neki,ampak sem res ful v dvomih ka naj..nardil sem srednjo poklicno in mam poklic elektrotehnik elektronik..kar je dober in iskan poklic in bi vrjetn najdo neko solidno služno za začetek..vrjetn
po drugi strani,tastari seveda tečni pa skos pejt naprej študirat..jz sem iz brežic..šel bi v nm višjo strojno naprej,ampak že sam pogled na šolo in folk tam..

pa spet misel da bi še 3 leta hodo v šolo pa se še bolj učil ko v srednji (no sej se itak nč nisem, razn za maturo pa zadn tedn šolskega leta

)..ampak na študijo vrjetn nebi tko lahko šlo skos heh..vglavnem pol pa ko še pomislim na vožnjo vsak dan zjutr slabih 50km do nm v eno stran..na dan 100km..2.0 TS mašina se pravi to je ene 13€ na dan..za cel mesec za bencin okol 250€!!

vso štipendijo kero bi dobival bi dal sam za bencin pa še dovolj vrjetn nebi blo..
primer da grem pa delat pa službo dobim..sicer bi mogo res delat,ampak bi mel ful več denarja pa vse za sebe!! vse bi lahk zapravo za ka bi hoto..
tretja šansa je pa da se vpišem(oz sem se dans že vrjetn) in izkoristim sam status študenta..
Torej..kaj bi mi priporočali oz vsem, ki so v dvomim tko ko jz po končani srednji šoli?lastne izkušnje?
Hvala vsem že v naprej!