nasvet glede 164ke 2.0 TS

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

začel sem premišljevati, da bi zamenjal avto in ponuja se mi alfa 164 2.0 ts l. 1993, 210.000 km za 300k. Zanima me ali je ta cena realna in na kaj moram posebej paziti, ko jo bom gledal ( mašina, podvozje.... ). Zanima me tudi okvirna poraba, in kako se avto obnaša na cesti. Naj še povem, da je prodajalec bojda 1. lastnik, na avtu ni stvari, ki ne bi delala / klima, šipe, centralno..../ in tudi zaletena naj ne bi bila.
Glede na to, da je bil moj edini italijan fiat tipo 2.0 sedici valvole, nimam kej dost izkušenj kar se tiče it. zato bi prosil za čim več informacij.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Obrni se na N`][`H je iz maribora in vozi takšen avto... on ti bo največ znal povedat.. jaz ti lahko samo povem da je to neuničljiv avto.
Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Alfa Junior
Alfa Junior

LaserJaMM napisal/-a:Obrni se na N`][`H je iz maribora in vozi takšen avto... on ti bo največ znal povedat.. jaz ti lahko samo povem da je to neuničljiv avto.
thnx
N']['H
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor
Kontakt:

ZS poslano
Slika
N']['H Dimension
vule
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Trbovlje

jst sem imel 6 164-k od tega sem imel 2 TS,glede okol masine se mi zdi se TS najprimernejsa,z njo sem naredu 60k km in sem menjal samo ploscice in redni servisi...drugac pa glede pleha poglej po prtljazniku in na nosilcih da dvignes avto tam tud rado kej zgnije....okol masine pa dej pokrovcek za olje dol in ce ti bo olje ven metalo rec kr hvalalepa...za 300 jurju bi moral bit avto kot iz skatlce...drugac pa jst eno prodajam ce te zanima sam trenutno mam problem z kontrolkami....drugac je pa avto lepo ohranjen in ima not masino k ma 170k km....
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

vule napisal/-a:jst sem imel 6 164-k od tega sem imel 2 TS,glede okol masine se mi zdi se TS najprimernejsa,z njo sem naredu 60k km in sem menjal samo ploscice in redni servisi...drugac pa glede pleha poglej po prtljazniku in na nosilcih da dvignes avto tam tud rado kej zgnije....okol masine pa dej pokrovcek za olje dol in ce ti bo olje ven metalo rec kr hvalalepa...za 300 jurju bi moral bit avto kot iz skatlce...drugac pa jst eno prodajam ce te zanima sam trenutno mam problem z kontrolkami....drugac je pa avto lepo ohranjen in ima not masino k ma 170k km....
Barva / letnik / cena / motor (tip, kolk kaj olja spije) / karamboli / poraba (čeprav na to ne gledam kaj extra. Le da ni čez 12L povprečna)
Nekak me mikajo 164ske zadnje čase...
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Alfa Junior
Alfa Junior

vule napisal/-a:jst sem imel 6 164-k od tega sem imel 2 TS,glede okol masine se mi zdi se TS najprimernejsa,z njo sem naredu 60k km in sem menjal samo ploscice in redni servisi...drugac pa glede pleha poglej po prtljazniku in na nosilcih da dvignes avto tam tud rado kej zgnije....okol masine pa dej pokrovcek za olje dol in ce ti bo olje ven metalo rec kr hvalalepa...za 300 jurju bi moral bit avto kot iz skatlce...drugac pa jst eno prodajam ce te zanima sam trenutno mam problem z kontrolkami....drugac je pa avto lepo ohranjen in ima not masino k ma 170k km....
kok jih ma pa avto?
NE VEM ZAKAJ NI MOJA
N']['H
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor
Kontakt:

150 HP
Slika
N']['H Dimension
Odgovori