Pozdravljeni, sem nov na forumu kakor tudi nov lastnik moje prve AR 166.
Sem imel kar veliko stvari za porihtati in mi je ostala še napaka da mi ne delajo kontrolne lučke smernih kazalcev. Je možno da je to kaj povezano z ročico, saj se mi ob zavijanju žmigavci ne izklopijo samodejno, okvara mehanizma ročice na volanu.
Hvala za odgovor.
Mislim, da se da žarnici za indikacijo zamenjat.
Če se ročka ne vrača, je pa problem v obrabljenem repku, ki ga potem obroček na volanskem drogu ne more več dovolj odmaknit, da bi se ročka vrnila v nevtralno lego. Malce pobrskaj po forumu, kaj se da storiti v to smer.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Ne verjamem da bi obe žarnici bile v okvari , saj je prejšnji lastnik zaradi ovare ABS računalnika s šraufcigerjem lomil kontrolne lučke da nebi kazale napake in sem zamenjal celo kontrolno ploščo, novi ABS in dela vse razen teh kazalnikov.
ne vrjamem, ker je to kar pogosta napaka pri 166kah. meni deluje kljub temu. Moram pa enkrat razdreti in še enkrat prašati ElBartota kako se že zadevo popravi
Hja ... kontrolna enota za žmigovce daje signal tudi do teh dveh lučk, torej ali je problem konektor, kablovje, enota ali pa žarnici.
Žal pa nisem siguren ali so te "žarnice" običajne in se jih da menjat, ali pa sta na teh mestih samo navadni žarnici za osvetlitev in spodaj ledike za indikacijo (v tem primeru je pa treba napako iskat drugje).
Pač bi moral preverit žarnice in še enkrat poiskusiti.
Kovach, tebe pa ne razumem kaj hočeš povedat.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
ko je že tema odprta bi jaz nekaj vprašal. kateri je to enostaven dostop do žarnic v armaturki. bil bi zahvalen če mi nekdo to razloži. men je postala osvetlitev brzinomerja mal bolj švoh. vidi se ampak drugače kot ostali števci. drugi vsi lepo svetijo. mam občutek da je pregorela ena žarnica. odvil sem dva thoraks vijaka na armaturi ampak števec se niti slučajno ne da potegnit ven. gre sam en centimeter in konec.
upam da ne bom pretrgal kakšnih žic če ga na silo zvlečem ven.
Samo z obema rokama primi za plastiko med kazalci in kontrolnimi luckami in naravnost potegni ven.Kabli so tako dolgi da lahko z roko pides zadaj do trh konektorjrv in jih odklopis. Konektorji imajo s sodnje strani na sredini jezicek katerega je potrebno pritisniti not in izvleci konektor hkrati. Volan moras popolnoma izvleci in spustiti dol. Da prides do zarnic moras samo z oskimi klescami z obcutkom v levo smer za 90 stopinj zasukati taksne majhne kvadratke in ze imas zarnico zunaj. Armaturka ima 10 zarnic.
Pa velikl uspeha.
MalyDasa napisal/-a:Samo z obema rokama primi za plastiko med kazalci in kontrolnimi luckami in naravnost potegni ven.Kabli so tako dolgi da lahko z roko pides zadaj do trh konektorjrv in jih odklopis. Konektorji imajo s sodnje strani na sredini jezicek katerega je potrebno pritisniti not in izvleci konektor hkrati. Volan moras popolnoma izvleci in spustiti dol. Da prides do zarnic moras samo z oskimi klescami z obcutkom v levo smer za 90 stopinj zasukati taksne majhne kvadratke in ze imas zarnico zunaj. Armaturka ima 10 zarnic.
Pa velikl uspeha.
ej hvala ti za nasvet prijatelj. jaz sem to vlekel ampak res gre na težko. bom jutri probal potegnit ven. sam da jo dobim na vpogled potem ni panike zamenjat žarnico. kako silo pa je treba uporabit za izvleč ven a gre nalahko ali mal težje
evo žarnica zamenjana. mal bolj močno sem potegnil in števec je bil takoj zunaj. edin mimo volana je blo treba malo treninga. je šlo pa potem čisto enostavno. tako pač je ko se bojim kaj uničit.
Kar se tiče indikatorjev - lučk za smernike, imaš verjetno problem z puščanjem pečke, tako kot vsi lasniki 166-k. Pod ICS-jem imaš 3 ali 4 releje (rumen je za centralno zaklepanje, siv in zelen pa sta za smernike in notranjo osvetlitev, pa ne vem točno kateri je kateri), ki se zaradi puščanja pečke zmočijo in začnejo "zezat". Mislim da je prva stvar da pogledač kakšno je stanje tam spodaj in zamenjaš rele - glede na to da si rekel da si imel tudi z airbagom probleme, predvidevam, da je to to, saj se tam nahaja tudi airbag centrala. Prideš pa zraven da odstraniš stranska panoja sredinske konzole pri nogah - en "šrauf" in malce miganja pa gre ven.