Glede na to, da sam tudi kaj pošraufam, me zanima, kako rešujete reklamacije tisti, ki avte sami doma rihtate. Zakaj sprašujem, imam problem, ker imajo roke luft že, bie so pa kupljene 5 mesecov nazaj (1 leto je garancije). Samo mi ne ugodijo reklamacije, če na zapisnik ni podpisan serviser, ki je "strokovno" montiral zadevo. Če kdo ve kako bi uredil zadevo ali pozna kakega serviserja ki bi lahko pomagal, naj pove, magar na zs. hvala
saj ni na računu naveden pogoj, da mora montirati mehanik. Jaz vedno reklamiram sam. Pojdi reklamirat in če ti bo moril o kaki strokovni montaži aka mehaniku, ga samo lepo vprašaj, kje ima navedeno, da kupljeno mora montirati le mehanik ali kak druga kvazi usposobljena oseba.
Meni je glede tega samo enkrat v motomatu moril, pa sva bila hitro zmenjena glede teh buč in mi je odštel €€€.
No, potem mu pa reci, kje ima tablo z obvestilom za kupca, da se kakorkoli zahteva, da mora biti kvazi usposobljena oseba za montiranje dišeče smrečice v avto...
To ni tvoj problem, pač pa od trgovine. Če nikjer ne piše da morajo biti deli vgrajeni iz strani ljudi, ki imajo uraden servis naj to napišejo .. Potem pa lahko počasi kar zaprejo trgovino, ker tisti ki imajo viška denarja tako ali tako vozijo na uradne servise..
It doesn't matter what you drive, but how you drive it