Čao!
Da se zopet oglasim, po eno letnem "premoru", ko mi avto ni vžigal po mrazu ( to sem potem odpravla in nisem imela oz nimam več težav s tem )

Torej problem imam sledeč...ko se vozim v avtu in bolj ko dajem gas, bolj v avtu doni, da ni za nikamor. Morem dat radio ful na glas, da mal ublažim ta doneč zvok

Poleti, ko sem na servisu menjala olje, mi je donelo mal, ne tolk opazno in sem vprašala tam serviserja, kaj bi to bilo in je rekel, da je to kao zato, ker imam gor zimske gume?? Ok, res, da sem mela zimske gume gor ampak mi ni blo logično, da bi blo od tega ampak sem rekla ok, da verjetno on ve več kot js. No in zdej mi pa že tolk doni, da je za popizdit in dvomim, da bi blo to od gum, ker, sej zdej je pa zima, a ne. Pa tud gume so čist v redu. Me zanima, če je imel kdo tak problem oz kaj bi to bilo, če kdo mogoče ve? Preden grem spet na servis, bi rada vsaj mal vedla kaj bi bilo narobe... Če tema že obstaja, se opravičujem..sem pregledla forum pa nisem nikjer zasledila tega problema al pa ga nisem "prepoznala"... Aja, da probam razložit kako doni...kot npr, ko gre letalo mino v zraku, bolj nizko, un zvok tak doneč...v glavnem ful moteče.
Alfa je pa 2,4 jtdM, letnik 2007. Drugač pa nimam nekih problemov z njo, da potrkam...
Hvala vsem za odgovore.