Danes se mi je prižgala lučka na števcu ,ta je trikotna notri pa avto na klacu,na srednjem monitorju je pa napisalo:HILL HOLDER UNAVIALBE CONSULT HANDBOOK. Kaj bi to lahko crknilo?-HVALA Sašo
Meni se ni prižgala zdaj že kakšnega pol leta od oka, torej je ignore pomagal. Mogoče bo pelinkovec povedal, če je menjava akumulatorja pomagala. Tudi sam sem sumil na akumulator, ker enkrat na mesec se mi prižge ob zagonu tudi ABS not available, ampak samo v zimskem času.
Sem imel tak problem da mi je isklopil ABS VDC hill holder pa mi je moj mehanik reku da je šel ABS senzor, teden dni za tem pri veit-u da je šel senzor za merjenje brzine na zadnjem levem kolesu še ta isti dan pa je vse začelo funkcionirati normalno kot da nič ni bilo, trajalo pa je kake tri tedne vse skupaj da mi je vse to isklapljal ob vsakem vzigu avta.
Jack_D napisal/-a:Sem imel tak problem da mi je isklopil ABS VDC hill holder pa mi je moj mehanik reku da je šel ABS senzor, teden dni za tem pri veit-u da je šel senzor za merjenje brzine na zadnjem levem kolesu še ta isti dan pa je vse začelo funkcionirati normalno kot da nič ni bilo, trajalo pa je kake tri tedne vse skupaj da mi je vse to isklapljal ob vsakem vzigu avta.
Ene dvakrat se mi je že zgodil to, da so se med vožnjo vklopile vse lučke ena za drugo (ABS, VDC, hill holder pa še kaj). Sem samo ignoriral in pri naslednjem zagonu vse normalno. Čudna zadeva, sem si pač mislu italjani in elektronika, kaj čš
Meni se ni prižgala zdaj že kakšnega pol leta od oka, torej je ignore pomagal. Mogoče bo pelinkovec povedal, če je menjava akumulatorja pomagala. Tudi sam sem sumil na akumulator, ker enkrat na mesec se mi prižge ob zagonu tudi ABS not available, ampak samo v zimskem času.
Torej najprej preveri baterijo
Pri meni je nov akumulator rešil zadevo. Sam bi najprej preveril to opcijo.