Lep pozdrav Alfisti. Da se najprej malo predstavim: to je moja prva Alfa nasploh, vozim Alfo 166., 2.4 jtd Srebrno letnik 2003,kupil sm jo avgusta 2010. Zdaj je nastal problem z desno xenonko. Včasih ko dam kontakt dela, včasih pa ne dela. Danes sm bil pri Avto-elektroniku pa smo sneli luč in ugotovili da je "centralina "od luči nekoliko gnila. Zanima me če je samo to vzrok in ali poznate koga ki to prodaja. Najlepša hvala, lp
Dejan3 napisal/-a:Lep pozdrav Alfisti. Da se najprej malo predstavim: to je moja prva Alfa nasploh, vozim Alfo 166., 2.4 jtd Srebrno letnik 2003,kupil sm jo avgusta 2010. Zdaj je nastal problem z desno xenonko. Včasih ko dam kontakt dela, včasih pa ne dela. Danes sm bil pri Avto-elektroniku pa smo sneli luč in ugotovili da je "centralina "od luči nekoliko gnila. Zanima me če je samo to vzrok in ali poznate koga ki to prodaja. Najlepša hvala, lp
Ali je že kdo menjal xenon luča za navadne ?
Ali so konektorji isti ali je treba vse "predrkat" narazen ?
Mam že poln k..... xenonk...crkujejo, parabole so že rumene.
Sem našel tole : http://www.silux.si/spletna-trgovina/sv ... lfa-166-98
pa bom kr H7 vsekal not ! Pa bo mir !
je komplicirano to menjat (glede kablovja mislim) ??
izistyle napisal/-a:evo ! Fuk vn ksenon in dal not nove navadne ! Matr zdej vsaj vidim ponoči !
Xenon ima tri krat boljšo svtilnost kot halogen, tako, da to ne bo moglo držati, razen če si imel povsem "sfukane" prejšnje žaroemte - kaj si delal z njimi ne vem. Pri 166-ki so med drugim halogenski žarometi vedno bili pod kritiko ker svetijo precej slabo. Ceneje bi ti bilo popravit crkovanje xenonskih žarnic in takrat bi res videl ponoči...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.