malo off: kolikšne obremenitve zdržijo originalni strešni nosilci na AR 156. Glede na pritrditev me je kar malo strah navezati 2x surf deska in strešni kovček na avto??
mogoče kdo ve ali pašejo strtešni nosilci za 156-ko - limuzino l. 2000 tudi na 156 sw l. 2004?
Sem gledal na Thule pa izpiše da za sw ne najde ničesar.
Perme napisal/-a:malo off: kolikšne obremenitve zdržijo originalni strešni nosilci na AR 156. Glede na pritrditev me je kar malo strah navezati 2x surf deska in strešni kovček na avto??
lp
Jaz mislim da se nimaš kaj bat če daš to gor,..Morem rečt da ko je moj foter na svoji 156 kupo trigere pa "trugo" pa stojala za bicikle pa vse skup gor dal pa videl da je vse skup zahaklano na parih čepkih za tesnilom od vrat, se je tud spraševal isto kot ti,..pa smo nabasali truga polna plus 2 bicikla gor pa smo šli. Res pa je da na AC ni vleko čez 130 ker je itak upor že tolko večji maš občutek da je vihar na strehi ampak ziher je ziher.
Kar se tiče strešnih nosilcev za 156 SW...zadeva zdrži veliko več, od tistih deklariranih 50kg, preverjeno....drugače pa že kakšni dve leti redno in na smučanje in morje vlačim velik thule, nabuhan do konca + še za kolo se najde prostor in ni nobenih težav...le zaščitno gumo, nad vrati mi je že čisto precvikalo, mogoče zaradi neoriginalnih nosilcev...lp
Po letu dni pa sprašujem zase.... Ker še vedno ni napisanega enega tako, jasnega odgovora še enkrat: Gre prtljažnik za 5 vratno 147 na 3 vratno različico? In ali kdo prodaja/pozna koga ki proda kakšne?