Pozdrav!
Zanima me ali ima še kdo težave z rjo pri 159. Notranjost prednjih kolotekov, pod zgornjim nosilec vzmeti na spoju nosilca in šasije? Bom poslikal pa prilepil slike.
LP!
Avto je bil barvan 100%, samo da bi bilo delanega kaj večjega pa ni videti, pač ta rja je na mestu kje težko karkoli delaš, pač tega dela ne moreš zamenjati, tako kot recimo blatnik, ker to je del karoserije in je privarjeno. Zadeva se je pojavila čez zimo (sol), je tako mesto da se lepo nabira sol. Če ima kdo avto ki mislim da 100% ni bil karamboliran in da je starejši letnik 2006 in da ga vozi tudi pozimi, me zanima kako zgleda ta zadeva pri njemu.
Vse diši po slabo popravljeni škodi karambola, ko se ni pravilno zaščitilo kovine. Maček v žaklju
pač ta rja je na mestu kje težko karkoli delaš, pač tega dela ne moreš zamenjati
Vse se da popraviti, samo čas si je potrebno vzet. Tudi če zato moraš razstaviti polovico avtomobila se to pač naredi. Če pa se nekomu mudi in dela šlampasto, pa je potem takšen rezultat, kot ga imaš sam. Žal.
Se strinjam. Videl sem še eno alfo, ki 100% ni bila razbita ali barvana, je eno leto mlajša, pa ima nakazano zadevo, sem skoraj 100%, da bo po čez eno leto imela podobne probleme. Original tam zadeva ni nič zaščitena, razen če se motim. Bom najprej prilepil slikice. Potem bi pa še koga prosil da poslika svojo tam spodaj!
LP!
Jaz sem hotel uveljavljat za tisto rjo pri nalepki od kamenčkov, pa so mi rekli da mora biti prerjaveno od znotraj na ven oz. ne od poškodbe. KAr je kar logično...
slehernik napisal/-a:Jaz sem hotel uveljavljat za tisto rjo pri nalepki od kamenčkov, pa so mi rekli da mora biti prerjaveno od znotraj na ven oz. ne od poškodbe.
Poleg tega morajo biti vsi servisi narejeni pri uradnem serviserju, ta pa mora vsakič opraviti pregled karoserije.......
če smo že pri tem, tamali chevroleti že nekaj let niso zaščiteni in veselo cvetijo
tak da lahko pričakujemo, da nam bodo zaščito začeli zaračunavat kot dodatno opremo, kot pred xx leti (tisti, ki so to sploh lahko nudili - na pa YU proizvodnja, ki je to prepuščala lastnikom)
Tole ni nič kritičnega, oziroma takšnega, da bi se moral zato obremenjevati. Takale rjavice so prisotne praktično na vsakem avtomobilu in to popravljati nima nekega smisla....