V VB so že nehali sprejemati naročila, v kratkem bo menda enako tudi drugje. Po nekaterih informacijah naj bi 159 celo že nehali izdelovati
Moderator: Tehnika moderatorji

x2.Miholl napisal/-a:Ne, si edini ki si neažuren, to se ve že dolgo časa...

Kolikor jaz vem je še do pred kratkim veljalo, da bo v produkciji nekje do sredine 2012Miholl napisal/-a:Ne, si edini ki si neažuren, to se ve že dolgo časa...

+1Uroš napisal/-a:o 159 se bodo še pisale knjige na fakultetah, kako je možno odličen izdelek, tako slabo prodajat zaradi nesposobnosti marketinga in poprodaje !

+1alex146 napisal/-a:+1Uroš napisal/-a:o 159 se bodo še pisale knjige na fakultetah, kako je možno odličen izdelek, tako slabo prodajat zaradi nesposobnosti marketinga in poprodaje !

ja, sam nove očitno ne bo prav kmaluturbozob napisal/-a:Sj jih štancajo že od 2005, pr 6 let isti model, je že cajt da nehajo, pa naredijo novoalex146 napisal/-a:A sem jaz edini šokiran in jezen in žalosten?![]()
to pa za sedanje lastnike niti ni slaba novicaalex146 napisal/-a:ja, sam nove očitno ne bo prav kmaluturbozob napisal/-a:Sj jih štancajo že od 2005, pr 6 let isti model, je že cajt da nehajo, pa naredijo novoalex146 napisal/-a:A sem jaz edini šokiran in jezen in žalosten?![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta