hand brake oil low 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

no ta hand brake oil low mi izpiše ko se ustavljam na semaforjih in zategnem ročno in ne vedno

ampak mi ni jasno zakaj, ker kokr vem ima avto zaljlo za ročno zavoro?
zavornega olja v posodi za bremze je pa nekje dobra polovica

slišal sem da mora tudi avto stati popolnoma na meru ko zategneš ročno zavoro ampak na to nisem najbol pozoren, pač sekunda kor dol ko se ustavim in zategnem?? ali je samo to razlog ali...?

gre se pa za 156 2.4
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
turko
Alfa Freak
Alfa Freak

morda kje kak senzor za spucat??
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Meni to napiše če hočem speljat z zategnjeno ročno in če jo med premikajočim vozilom zategnjem. Če bi ti kje kaj puščalo bi skoz težil računalnik.
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Če dobro prebereš piše "Hand brake level low or/and handbrake on"

- torej ti manjka olja
- imaš zategnjeno ročno
- ali oboje

Pomen opozorila je enak kot ga ima splošno znana lučka
Slika

Se pa na tujih forumih nekateri pritožujejo, da ko ustaviš moraš počakat kakšne pol sekunde, šele potem zategnit ročno... Očitno mu logika da avto že stoji deluje malo počasi.

Jst sicer teh težav pri moji nisem opazil... ampak sem prepričan, da tudi pri tvoji ni nič narobe.
turko
Alfa Freak
Alfa Freak

Overs[t]eer napisal/-a:Če dobro prebereš piše "Hand brake level low or/and handbrake on"

- torej ti manjka olja
- imaš zategnjeno ročno
- ali oboje

Pomen opozorila je enak kot ga ima splošno znana lučka
Slika

Se pa na tujih forumih nekateri pritožujejo, da ko ustaviš moraš počakat kakšne pol sekunde, šele potem zategnit ročno... Očitno mu logika da avto že stoji deluje malo počasi.

Jst sicer teh težav pri moji nisem opazil... ampak sem prepričan, da tudi pri tvoji ni nič narobe.
hehe hvala za post :) ampak sem že to mukoma prebral z ekrančka (dobr da se sploh še prižge). drugače sem pa olje z polovice dolil skoraj do MAX in zadeva se ne pojavla več... zgleda preveč občutljiv plovček notri.

sem pa probal na klancu, da je začel avto drseti in sem ga ustavil z ročno pa mi ni nič tega izpisalo :) tako da nisem prepričan v to da bi ti to med vožnjo napisalo ali pač... glavno da dela
hartkor
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: izola

To se ti izpiše ko zategneš ročno in kazalec za hitrost še ni padel na nič. Če je na nuli in zategneš ročno se prižge samo lučka pri števcu za hitrost, če pa zategneš med vožnjo se pa izpiše to na ekranu.
Odgovori
  • Informacija