ce se niste slisali.....prednekaj tedni se je ...mislim,da v nemciji zgodila huda nesreca....ravno zaradi stacionarnega radarja.....
voznik je zadnji moment to kisto zagledal....potem panika....pa bum v nasproti vozec avto......tam pa voznica umrla.
sedaj resno razmisljajo o odstranitvi le-teh.
tobika napisal/-a:ce se niste slisali.....prednekaj tedni se je ...mislim,da v nemciji zgodila huda nesreca....ravno zaradi stacionarnega radarja.....
voznik je zadnji moment to kisto zagledal....potem panika....pa bum v nasproti vozec avto......tam pa voznica umrla.
sedaj resno razmisljajo o odstranitvi le-teh.
Baje bodo po avtocestah postavili škatle z radarji ampak ker radar veliko denarja stane bodo sprva kupili samo enega in ga bodo dnevno al tedensko menjavali lokacije. Tako, da nikoli ne boš vedel ali je v škatli radar al ne.
Ta radar, ki je na sliki pa mislim, da še nekaj časa nebodo aktivirali saj tako sem prebral v Dnevniku ta teden.
Sirko napisal/-a:Baje bodo po avtocestah postavili škatle z radarji ampak ker radar veliko denarja stane bodo sprva kupili samo enega in ga bodo dnevno al tedensko menjavali lokacije. Tako, da nikoli ne boš vedel ali je v škatli radar al ne.
Ta radar, ki je na sliki pa mislim, da še nekaj časa nebodo aktivirali saj tako sem prebral v Dnevniku ta teden.
to bi naj veljalo za MB in okolico... drgač pa nabavli so itq 400 kamer.. trak da v mb bo sam ena sam jo bodo prestavlali an 8 lokaciji... katere pa so že tudi dobro znane...
pa ljudeki radarji so 4je Š.T.I.R.J.E štirje radarji božepomože. vseh radarjev s providami vred je v sloveniji mal več kot 150. ka mislte da bojo vsak vaški vogal pokrival.pa tut zastojn niso te kište bajdemimo
nova MB provida Honda Acord srebrne barve ima reg. št. : MB K5 35C, pa itq je ni možno zgrešit k take Honde ni nikjer v bližnji okolici kot je ta...
od zadaj se sicer ne vid da je provida če voziš za njo.. edino kar je je da ima 2rora.. drgač pa se spredaj lepo vid da je provida.. ko bom mela slikce jih limam...
Radar pri tunelu Golovec deluje, ampak neuradno, prvi dan ko so ga aktivirali so menjavali kasete na dve ure, toliko je bilo kršitev, ko bodo pa zares merili, to bodo same kazni. Tko da tudi povsod drugod, kjer so "samo" kište, vas že lepo merijo. Informacije dobljene iz policijskega lobija...
Škifi so ponoreli...
Z kolegom sma se menla...Kjer koli bo radar, ga boma z črnim sprejem prebarvala. Steklo na kišti oziroma kamero. Pl pa najmeri samo nebi vido koga. Pol pa boma ene 3× peljala mimo brez tablic tak okoli 140+ pa naj blica če mu je. Res da z tem neboma nič naredila AMPAK gre se za najim princip! Ker ko te škif vstavi pa ti reče SPRVE kaj me gledaš? Pa ga jaz pogledam ko sem sedel polek kolega pa mi reče kaj pa ti buliš te mine do njih. Al pa ti reče koma nažgan da komaj stoji DDDDobbro Vvvvečer. (4sec pauze) Amm.. Dokumente prosim...pol pa ->ALKOHOLA JE BLO KAJ? <- te tujdi mine. Pol mi reče naj mu opremo pokažem pa grema nazaj in ker (takrat sem mel še Yugota55 ) nima osvetljitev kuferama ga dregnem im mu rečem "DAJ POSVETI MI MALO NO" on pa meni nazaj "Opa pardon oprostite" pa tak ni sveto vreji not. Ko mu pokažem vse pa me vpraša PRI YUGOTU...KJE PA MASTE REZERVNO KOLO? Pa mu odgovorim "Pri motorju spredaj" Ko sem mu jo pokazaj je det tak pogledo ko da prvič kolo vidi. 3sec kasneje pa AAajaa...aham dobro. (očitno se mu je posvetlo) Govoril je tak kot da ima vroč pire v ustah. Pol mi reče srrrečnno vožnjo in PROBA dat dokumente pa ga je nazaj zazibalo tak da sem se stegno pa jih zgrabil in mu jih spipal iz roke, ker jih je pozabil spustit. Ko sem se vsedo v avto in se htel odpeljat vidim drugega kak spi na zadnjih zicih naslonjen na šajbo na levih vratih. Ko pa se odpeljem pa gledam v špegl pa je oni naredo par korakov do avta se naslono na havbo in tam naslonjen na kolene ostal.
Naj prd svojim pragom pometejo pol se naj nasspravijo.