ker mi je šel originalni nizkotonec po gobe, me zanima kje bi lahko dobil novega, da paše v tisto plastično škatlo. Ali je to čisto enostavno, kot npr. greš v big bang kupiš in montiraš?
Ok, bom jutri. Montiran pa je v prtljažniku in sicer v delu blatnika. Pod tistim predalčkom. Sicer sem že demontiral komplet zadevo in razdrl ohišje tako da bom šel jutri kar malo po določenih trgovinah pogledat če se kaj dobi.
Prosim prosim. Tudi sam že imam kar nekaj časa željo, da si naredim sub za u prtljašnik moje 156 SW, vendar, moram vsake tolko časa naložit prtljažnik in potrebujem desno polovico prostora. Zato bi ga rad stisnil v levi bok in me zanima, kako bi naj to zgledalo.
Hvala že vnaprej. LP
Hvala Sunec, sam še nisem uspel poslikati. Imam pa točno tako kot ti (le, da imam mrežico in sub manjka ). Pomoje jaz sploh ne bom montiral novega ker se mi ne zdi ravno extremno pomembnega pomena.
meni osebno je to bilo največje presenečenje ko sem prvič odprl prtlažnik.. pa še presenetljivo ni nekam slab zvok.. sem pa prepričan da bi se dalo tole fajn dodelat, ampak mislim da sem te čase prebolel