Vse kar nima veze z lučjo od Brere

Kamor gredo smeti iz foruma
Zaklenjeno
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj

Alfa sport napisal/-a:Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.

=D> :lol: :lol: :lol:
mardoc
Alfa Junior
Alfa Junior

Alfa sport napisal/-a:Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.
eni razmišljamo... ne samo na slepo kupujemo....poskusi enkrat ne boli preveč.....in kasko na avto ki je vreden 13k pa je pointless
Urbi
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Škofja Loka

mardoc napisal/-a:
eni razmišljamo... ne samo na slepo kupujemo....poskusi enkrat ne boli preveč.....in kasko na avto ki je vreden 13k pa je pointless
Službeni avto in ni kasko? :doubt: Se je že amortiziral avto? Ponavadi so stroški kot je leasing, kasko in vzdrževanje služebenega vozila še kako prav prišli sploh proti koncu leta... in pa za podjetje in direktorja ki ve kaj dela. Sicer se pa kot sta omenila predhodnika "direktor" se nima kaj ukvarajat s takimi otročarijami...

lp U
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Tko kot se vam ni treba ukvarjat s tem kaj on dela z avtom, pa če je njegov al pa če mu ga firma šenka... jezus.
Zaklenjeno
  • Informacija