Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.
Alfa sport napisal/-a:Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.
Alfa sport napisal/-a:Če se mora direktor ukvarjat s tem kje bo dobil poceni luč, za avto ki ni bil kasko zavaron ... pol je bolj ena čudna firma, če mene vprašaš ... dirketor pa preveč časa.
eni razmišljamo... ne samo na slepo kupujemo....poskusi enkrat ne boli preveč.....in kasko na avto ki je vreden 13k pa je pointless
eni razmišljamo... ne samo na slepo kupujemo....poskusi enkrat ne boli preveč.....in kasko na avto ki je vreden 13k pa je pointless
Službeni avto in ni kasko? Se je že amortiziral avto? Ponavadi so stroški kot je leasing, kasko in vzdrževanje služebenega vozila še kako prav prišli sploh proti koncu leta... in pa za podjetje in direktorja ki ve kaj dela. Sicer se pa kot sta omenila predhodnika "direktor" se nima kaj ukvarajat s takimi otročarijami...