No torej pred nekaj dnevi se mi je na moji 147-ki začela pojavljati velika težava.V glavnem ko ugasnem avto se v kabini pojavi zvok: bzzzzzz in mi luči nočejo ugasniti.Težavo sicer rešim tako da dam nekajkrat kontakt z ključem vendar se vseeno to nebi smelo dogajati.Naj še omenim tudi da včasih se luči normalno ugasnejo vendar se čez nekaj časa same vklopijo in spet tisti zvok bzzzzz. Če ma kdo kake ideje kaj bi blo narobe kr na dan z besedo.
Pa izkljucis luci s stikalom, al avto kar ugasnes? Ce kar ugasnes, zna bit kaj s stikalom narobe, ker kot kaze imas nek stik oz. ti prebija masa.
Kaj luci svetijo normalno, ali ti ostali udelezenci blendajo, da ti luci svetijo previsoko? Ali ti svetijo prenizko? Sprasujem, ker so problematicni tudi motorcki za dviganje in spuscanje parabole in je lahko kak motorcev kaj v stiku, lahko ga je zasvasalo. Glede na brnec zvok zna bit kaj z motorckom ali pa ti nekje prebija elektrika.
Kakorkoli ugasnem ali preko stikala ali samo da ključ obrnem je isto. drugače pa luči so malenkostno višje vendar jih lahko normalno dvigam in spuščam.