Zdravo vsem.
No moja 156 kar ne neha posegati v moj proračun. Sedaj mi je začela puščati črpalka. Menda. Je mastna in smrdi po nafti. Prav tako se je pojavila težava z zagonom motorja ob daljšem stanju (verjetno padec nafte). Pri podrobnejšem pregledu so lahko vzrok cevi za gorivo, ki so vezane na črpalko (bom zamenjal) ali pa sama črpalka. Baje je na črpalki tudi senzor pritiska, pri katerem rado spusti tesnilo. Ker se na le-to ne spoznam, vas prosim za odgovor na spodnje vprašanje.
Ali ima mogoče kdo shemo (sestavnico) te črpalke (pri motorju) in seznam tesnil za to črpalko? Kje nabaviti tesnila?
Hvala in LP, Matjaž
Jaz sem imel isti problem, da je šlo tesnilo. Kot vem, pa to tesnilo ni nič posebnega tako da glavno da veš kakšno je, pa nabaviš. Edino dela je kar nekaj pri tem.
Imam podoben problem...le da meni sploh ne vžge razen z start sprejem ...šel sem po tesnilo na Bosch servis Lj-Rudnik, v kompletu pa dobiš tesnilo in dve gumice, ki prideta znotraj ventila/regulatorja (na tisti palčki ) cena je pa cca.2€ ...lahko pa ti nafto pušča sama črpalka kar je pa malo bolj zapleteno... meni je tudi tako puščala pa se mi je bolj splačalo kupiti obnovljeno kakor nesti na servis in na novo dajati tesnila gor
Cena obnovljene je prišla 250€ skupaj z novim regulatorjem pritiska...jaz sem jo v Celju kupil, preko avto.net sem našel oglas ...drugače pa če ti normalno dela visokotlačna črpalka pa odnesi na servis da ti zamenjajo tesnila..samo je pa res da boš 2-3dni brez avta
Hvala za info. Dela ok. Lahko, da so tudi cevi goriva. Zato sem pisal na forum, če ima kdo shemo, mogoče se lotim sam. Mislim, da tesnil ni takšna znanost zamenjati. Več je demontaže in montaže, ker jo žene zobati jermen. Fajn je pa imeti sestavnico, da česa ne polomiš pri takšni črpalki, ki stane celo premoženje.
LP, Matjaž