Kdo mi pregleda avto?

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
sasop
Alfa Junior
Alfa Junior

ker mi je škoda preplačevati uradne serviserje, vem pa, da vas je kar nekaj, ki znate, iščem nekoga , ki bi doma storil sledeče:
- pregledal avto (tipične napake),
- naredil velik servis (material kupim jaz)
- očistil EGR (preventivno),
- kakšna malenkost

Skratka iščem nekoga, ki ima za to tudi malo veselja in ne gleda na to samo kot službo... seveda pošteno plačam...

Gre za 159 2.4 jtd SW TI, l.2008, 115.000km, redno vzdrževano, kupljeno SLO

Okrog Celja bi bilo idealno...
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Zakaj ne na pooblascenca :?: 3 leta garancije na dele in delo ni kar tako...
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

mogoce pa vseeno pooblasceni servis ni slaba ideja? garancija na materijal in delo, manjsa verjetnost, da ne bo slo kej narobe. Pobrskaj malo za dobrimi pooblascenci, enega malo boljsih mas prav blizu. Pri velikem servisu materijal (original) nanese precej vec kot delo in kej veliko ne bos mogel nasparat. Splaca se ti recimo pri olju.
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

splaca se tudi kupit original material preko ebaya ki se ga dobi vsaj za 30% ceneje. Odneses na pooblasceni servis da ti zamenjajo in placas samo urne postavke in dobis zraven se garancijo ker so vgrajevali originalno robo.

tudi ta opcija je dobra, pa se zaracunavat ti nemorjo kr neki v tri krasne ker je za vsak poseg predvidena casovna postavka.

lp coly
sasop
Alfa Junior
Alfa Junior

rabim samo nekoga, da mi ščisti EGR...
torej v bližini Celja, če ima kdo čas in voljo - naj se mi javi.
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

colibry napisal/-a:splaca se tudi kupit original material preko ebaya ki se ga dobi vsaj za 30% ceneje. Odneses na pooblasceni servis da ti zamenjajo in placas samo urne postavke in dobis zraven se garancijo ker so vgrajevali originalno robo.

tudi ta opcija je dobra, pa se zaracunavat ti nemorjo kr neki v tri krasne ker je za vsak poseg predvidena casovna postavka.

lp coly
Ne biti naiven.
Na račun ti napišejo "Stranka prinesla rezervne dele s seboj" pa tudi če so original oz. tisto kar se sicer original vgrajuje.
Če gre kaj narobe, bi rad videl junaka, ki bo dokazoval kdo je kriv .. .servis ali tvoja roba. Pozabi.
Odgovori
  • Informacija