Prvo želim lep pozdrau usem alfistom tukaj na forumu

Da predstavim še sebe, ime mi je Miha, prihajam iz okolice Krškega, star sem pa zaenkrat 19 let,.. na forumu sem sicer prijavlen že nekaj časa in ga tut redno (dnevno-večkrat) spremljam,.. drugače alfe spramljam že od malih nog,. in so mi nekak prirasle k srcu

in še preden sem imeu izpit za avto sem že razmišlau o nakupu alfe,. in jih tudi šeu kar nekaj pogledat pa se ni takrat našlo nič pametnega,.. ko sem pa narediu izpit,. se je po parih mesecih čaknja in iskanja prave alfe le pojaviu pravi avto za nakup,.. bla pa je Alfa Romeo 156 2.5 V6 , ki sem jo pa parih mesecih mogeu prodat

se je pa po parih mesecih spet pojavla priložnost, in sem kupiu nazaj V6

Da predstavim še bistvo teme,. kot sm že omeniu gre za Alfo Romeo 156 2.5 V6 24v ,.. avto je letnik 2000 in kupljen v SLO ( kupiu sem jo od 1. lastnika) za sabo pa ima dobrih 200 000 km, oprema avta je sport pack ( pragi, speedline 16" platišča, supuščena, MOMO usnjeni sedeži, rdeči števci,..).Avto je res odlično ohranjen,. tako zunanjost kot notranjost in je zaenkrat brez kakršnekoli napake,. vse deluje brezhibno in je izpravno ( in upam da tut čim dle tako ostane

) Avto pa bo čez zimo lepo na suhem, in ne gre več letos na cesto,. ga še nebom registitro,. na cesto gre nazaj, ko bo konec zime.
In pa še par slik od avta:

Notranjost ( treba še lepo posesat prebirsat, sedeže namazat,. itd,. to bo zimska služba,.):

In pa še glavno kar je pri avtu:
V takem stanji je bla ko sem jo kupiu:

Po dobrem dnevu čiščenja ( brez wapa,.. samo ročno,..):

In pa še ena z najmlajšim alfistom:

Slike so mal slabše kvalitete, ker je slikano z mojga telefona, ki pa ni glih nek modern telefon,.. nekaj se pa vidi

To je pa za enkrat vse,. ko bojo kake novosti oz me bo kaj zanimalo pa objavim