POTM koledar 2014

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
matej007
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Novo mesto

No pa odprimo kar novo temo za koledarje za naslednje leto.

Design koledarja bo enak kot so letošnji koledarji razen, če bi kdo prevzel izdelavo novega designa...

No pa dajte še malo poslikat alfe da bomo imeli vsaj zadnja 2 meseca večjo izbiro pri slikah.
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Tako kot je že Matej povedal - design koledarja bo enak letošnjemu. Pač, zaradi pomanjkanja časa ne bom utegnil designirat novega, ampak bom uporabil obstoječ template.

V kolikor se s tem ne strinjate, vas vabim, da se javite tisti, ki mislite, da bi utegnili stvar izpeljat.

Sicer pa bom vse zmagovalne POTM fotografije zbral in obdelal jaz, tako da je precej dela že narejenega ;)
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Aja, pa še tole bi rad dodal: naslednje leto sem pri POTM pripravljen sodelovat izključno pri obdelavi fotografij - designa ne prevzemam več.

Tako da mislite tudi v to smer, da imate eno leto časa, da se najde nekdo, ki bi stvar prevzel namesto mene.

Sicer pa, glede na interes pri objavi POTM fotografij si skoraj upam rečt, da koledarja 2015 ne bo.

Pač je tako, da za takšno stvar, kot je POTM koledar, je potreben trud večjega števila forumašev, ne le nekaj posameznikov.

Pa oprostite, če sem preveč črnogled.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

Sploh nisi črnogled in tko pač je, kot si napisal.

Je pa še mesec časa, da se najde blagajnik, ki bo zbral sredstva oz. vplačila za koledarje.

In tudi prvotni seznam intersentov za koledar; bi bilo zelo lepo, da bi ga vzeli bolj resno kot prejšnja leta in enostavno kdor ne misli 101% vplačat se naj ne vpisuje na takšne in drugačne sezname, ker na tak popolnoma nič ne pripomore k večji končni nakladi, prej nasprotno k dosti manjši in posledično k višji ceni.
Podobna scena kot za srečanja :?

In z moje strani letos odpade ..dostava.. koledarjev na razne lokacije po Sloveniji, tako da, ko bo zadeva zrela za prevzem prosim brez ZS-jev in klicev -> vnaprej hvala za razumevanje
Slika
Uporabniški avatar
JUG
Alfa Freak
Alfa Freak

Jst mam pa idejo! Lahko bi se tudi luštne alfistke angažirale in naslednje leto izvedemo (sej ne da sem letos jaz kaj doprinesel k koledarju), nekakšno Alfa-Klub verzijo Pirellijevega koledarja.

Bom prec tam pa slikal, al pa vsaj zraven svetil.
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

Vprašaj tvojo punco/ženo če bi bila na našem "pirelli" koledarju.

Odgovor vem :lol:
Slika
Uporabniški avatar
JUG
Alfa Freak
Alfa Freak

Še letam od cveta do cveta :D kaj pa veš, mogoče se pa najde kakšna.
Uporabniški avatar
Biaggio
Alfist
Alfist
Kraj: Tolmin

Js se lahko pozanimam pri kolegici tako za dizajn kot potem tisk in v primeru, da se odločimo dat tiskat koledarje pri njej prevzamem potem tudi blagajništvo. Več informacij pa tudi okvirno ceno bom pa lahko sporočil v ponedeljek..
Having an Alfa is like having a two-year old; anoying most of the time but you would never give her away...never!
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kar v akcijo. Jaz sem v Sloveniji do 21.11.
Do ene 15.11. bi rabil najkasneje vedet, če se bo kdo angažiral, sicer naredim sam.
Uporabniški avatar
Biaggio
Alfist
Alfist

Evo, posredujem info, ki sm ga dobil dans glede tiska in dizajna za koledar. Okvirna cena (če bo naročilo 50 komadov) bi bila 12,5€, v to je že všteto tudi dizajniranje. Če pa se odločmo, da bomo uporabili obstoječi dizajn bo cena temu primerno nižja (okrog 11 do 11, 5€ na koledar, odvisno kolk bo zajeban dizajn :) ). Torej, mnenja?
Having an Alfa is like having a two-year old; anoying most of the time but you would never give her away...never!
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ah tale euro boste pa že požrli ane? :D

Matej007, a boš začel pobirat naročila, da se ve, kakšna bo naklada?
Uporabniški avatar
Biaggio
Alfist
Alfist

Jah ne vem, a bodo požrli al ne bodo mogli sami povedat :) zarad mene se lahk tud obstoječi dizajn uporabi še enkrat.
Kar se pa tiče naročil, sem že rekel, da če se odločmo naročit tu prevzamem vse jst, od blagajničarstva do pobiranja naročil. Izbira je še vedno vaša.

Če se boste strinjali, da prevzamem jst so pa to moji pogoji:
Naročila bom pobiral na ZS (posredujem nazaj št. računa kamor se bo lahko denar nakazalo) do vključno 10.12.2013.
Sporočilo naj vsebuje: Ime Priimek+vzedevek in št. koledarjev, ki jih naročaš.
Ko bom dobil nakazilo od vsakega posameznika bom le-temu to preko ZSja potrdil.

Povem pa že zdej, zalagam ne za nobenega, kdor bo do datuma plačal, bo koledar lahko prevzel v LJ ali Tolminu, kdor ne, pač koledarja ne bo dobil, viška ne bom delal. Načeloma lahko pošljem tudi po pošti (na vaše stroške, in seveda ne prevzemam odgovornosti za morebitne poškodbe med pošiljanjem), na drug konec Slovenije pa vsekakor ne bom osebno dostavljal...:)

To je to, če ste za mi dejte zeleno luč, če so pogoji prehudi se bo s tem pač ukvarjal nekdo drug... :lol:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

eno vprašanje;
dizajn je tako in tako treba spremenit v kolikor letos AK ni bil zraven z nagradami za POTM, razen, če je v interesu kluba, da je na koledarju omenjen klub in se na hitro odloči kaj prispevat v tej smeri :wink:

sem pa intersent za min. 5 kom. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
matej007
Alfist
Alfist
Kraj: Novo mesto

Biaggio dobiš zs :wink:

Prosil bi še nekoga iz vodstva kluba(nevem kdo bi to bil) da me kontaktira, da se dogovorimo glede sodelovanja pri letošnjih koledarjih.
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

No, kot že v ZS, se bomo v klubu zmenili ta teden na seji glede koledarjev.

Kot vem smo pa bili v kontaktu že na začetku leta, ko ti je Dräger nekajkrat pisal glede tega, ampak ni dobil odgovora.
Odgovori
  • Informacija