torej je mozno homologirat turbo predelavo, ce v originalu ni bilo turbomotorja
ce ni mozno, kaksne so lahko tezave s policaji, itd

Ne.torej je mozno homologirat turbo predelavo, ce v originalu ni bilo turbomotorja

166 3.0 V6 Turbo ni obstajala...je pa res, da v isti model lahko vgradiš motor ki je bil vgrajen v ta model avta. Se pravi če imaš 166 2.0TS lahko vgradiš 3.0 V6 motor. Rabiš pa potrdilo o vgradnji, homologacijski kartonček, kupoprodajno/račun od motorja, ponavadi zakomplicirajo še to, da mora biti potrdilo o vgradnji od pooblaščenega servisa + da se menja tudi podvozje in zavore od 3.0 V6 verzije, v primeru da je drugačno.Lucky_Boy napisal/-a:homologirat je mozno! ampak le najmocnejsi motor ki je dejansko gdaj bil vgrajen v tak tip vozila. naprimer, da imas alfo 166 z 2.0 motorjem, lahko das noter 3.0 v6 turbo, ker je dejansko bla alfa z takim motorjem delana serijsko. potrebujes v takem primeru obe prometni, od alfe potrdilo o skladnosti al nekaj takega, ter potrdilo o vgradnji. tako so meni rekli ko sem spraseval.
jas sem dal tud namest fiata 2.0 20v noter od lancie 2.0 20v turbo in nisem imel tezav, hvala bogu. drugace pa kot so rekli, izredni tehnicni, vzamejo ti avto, kazni itd...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov