Bosch pumpa pušča

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
smoki94
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni, prejšni teden mi je začela pri mrzlem motorju puščati bosch pumpa. naredi kar veli flek. ko je motor topel neha. Tudi pri nadaljnem vžiganju ne pušča več. A je potrebno zamenjati samo kako tesnilo ali jo je potrebno dati obnovit. Vsi vemo kako drago je to..
Slika
Uporabniški avatar
coolbits
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Brera 2008 2.4 154kw
Kraj: Sežana

Najprej dobro pobriši in zjutraj glej točno kje pušča... mogoče je tudi kakšna cevka oz konektor na cevki.
Uporabniški avatar
sofoiks
Alfist
Alfist

Kaj pravi mehanik? Ali se nisi uspel do njega? Si me mogoce ti klical za pumpo vceraj?
Uporabniški avatar
Filko
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Koper

meni je na alfi 166 2.4 20v dva tedna nazaj isto spustila bosch pumpa na enem od treh pokrovčkov na pumpi (tisti , ki so prišraufani z štirimi torx vijaki) pa sem prašal na bosch servisu, da se da menjat samo tesnilo okoli tega pokrovčka. ampak, da nebi dolgo zdržalo. sem obnovil celo pumpo na bosch servisu za 170€ (vsi o-ringi, tesnila in semering, ter nek fizični popravek na sami pumpi)
smoki94
Alfa Junior
Alfa Junior

sofoiks napisal/-a:Kaj pravi mehanik? Ali se nisi uspel do njega? Si me mogoce ti klical za pumpo vceraj?
nisem jaz klical, danes bo avto prenočil pri mojmu mehaniku, pa bo zjutraj povedal kaj je.. 170€ je kar ugodno, glede na to da sem bral da pride obnova 250-600??
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Men je tudi curljala. So na Avtotrade zrihtali. cena je bila 30 evrov.. Kaj točno so pa naredil pa ne vem...
tomaz.xt
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Novo mesto-Škocjan

170€? ugodno. Jst sem pred enim mesecem dal 350€ za obnovo, obnovu jo je Jelen. Je pa delala isto, ko je bil motor mrzu je upoščalo pol je pa nehal. pa še to samo takrat ko je blo hladno
Vsako prase rije zase
Odgovori
  • Informacija