Pozdravljeni, prejšni teden mi je začela pri mrzlem motorju puščati bosch pumpa. naredi kar veli flek. ko je motor topel neha. Tudi pri nadaljnem vžiganju ne pušča več. A je potrebno zamenjati samo kako tesnilo ali jo je potrebno dati obnovit. Vsi vemo kako drago je to..
meni je na alfi 166 2.4 20v dva tedna nazaj isto spustila bosch pumpa na enem od treh pokrovčkov na pumpi (tisti , ki so prišraufani z štirimi torx vijaki) pa sem prašal na bosch servisu, da se da menjat samo tesnilo okoli tega pokrovčka. ampak, da nebi dolgo zdržalo. sem obnovil celo pumpo na bosch servisu za 170€ (vsi o-ringi, tesnila in semering, ter nek fizični popravek na sami pumpi)
sofoiks napisal/-a:Kaj pravi mehanik? Ali se nisi uspel do njega? Si me mogoce ti klical za pumpo vceraj?
nisem jaz klical, danes bo avto prenočil pri mojmu mehaniku, pa bo zjutraj povedal kaj je.. 170€ je kar ugodno, glede na to da sem bral da pride obnova 250-600??
170€? ugodno. Jst sem pred enim mesecem dal 350€ za obnovo, obnovu jo je Jelen. Je pa delala isto, ko je bil motor mrzu je upoščalo pol je pa nehal. pa še to samo takrat ko je blo hladno