Moja draga alfica me je zopet pustila čakati in sicer tako, da mi je crknil štarter. sedaj pa me zanima če je mogoče tukaj gori kdo ki je štarter že menjal, da vidim kakšen znesek me čaka sedaj ker avto sem dobil 20ur nazaj iz servisa ker sem menjal sklopko in vstrajnik tako da sem že kar fajn razkurjen zaradi teh popravil:(
žal nismo nič pogledal saj kakor mi je danes mehanik povedal da ni nč:S ja treba bo vse na novo pregledat zgleda ane:S...da navmo kašne nepotrebne dele še menjali....ko se začnejo stroški jim ni koncaa:S
Skam-nevem ce ma mehanik se vstrajnik pa to, jst nimam.lohk prasam...zakaj? Aha pol bo pa treba prevrrit tole k ste mi napisal....kaj a so dost cenejsi od fiata?
no evo pa smo popravl štarter. So mi ga obnovili in sedaj avto vzge, VENDAR se avto dost težko pržge:-/ kot da bi mal verglau....bi kakšen imel kak predlog kaj bi se to bilo....ker mene ze kr rahlo vse tole vse skp jezi:-/.
Ja akumulator predvidevam da je vredu ker prvic je star komaj let in pol pa se vse lucke pa vse se normaln przgejo....bom pa sov nekam da mi pomerjo akumulator....da bom za siguran. Am kasno maso to, a to lohk sam kje preverem aj treba na kanal dat? Sory ce so butasta vprasanja sam sm čisti lajk v temu:-D
urke159 napisal/-a:Ja akumulator predvidevam da je vredu ker prvic je star komaj let in pol pa se vse lucke pa vse se normaln przgejo....bom pa sov nekam da mi pomerjo akumulator....da bom za siguran. Am kasno maso to, a to lohk sam kje preverem aj treba na kanal dat? Sory ce so butasta vprasanja sam sm čisti lajk v temu:-D
Če hočeš na hitro sprobat akumulator priklopi avto z kabli na drugi avto, ki dober užiga pa boš videl kako užge potem, če vžge veliko boljše menjaj akumulator. Moj je bil star dobro leto pa je bil fuč...