Danes se mi je zgodila neljuba stvar zadaj desno na avto se je nekaj odlomilo ( kolo se ne vrti) z roko pa lahko celo kolo pomaknes naprej ter nazaj
Alfa Romeo 156
letnik 1998

Moderator: Tehnika moderatorji

Uffff roke ? komplet ali kako si mislil , nisem nekaj polagal pažnje ker nisem imel več časa avto je hvalabogu doma , opazil pa sem da mi je zagrabilo ročno bila je spuščena vendar trda da je ni bilo mogoče zategniti , nato je spustila in je avto normalno sel ko pa sem iz službe prišel domov ga na parking nisem mogoel več postaviti in sem videl napako , sedaj gre ročna v prazno - čist rado kod da je ni :S mogoče veš kje te roke naročiti ?folc napisal/-a:zadnje roke so ti šle ...ker se ne vrti mogoče še kak ležaj
sicer pa popravi naslov, mogoče bo še komu kaj prišlo prav ko bo iskal ..

Hvala lepamoofdi napisal/-a:To so vzdolžne roke, po ena na vsaki strani.
Tole: http://ricambi.alfisti.net/product_info ... -side.html
Je pa sama roka prišraubana z dvema vijakoma navzgor pod avtom pred kolesi in pa z enim vijakom na zadnje pesto.

Najlepša hvala za nasvetfolc napisal/-a:1. podri in poglej kakak je situacija, katere dele rabiš (če ne znaš sam pejdi k mehaniku)
2. poišči najboljšega ponudbnika med ceno, kvaliteto in rokom dobave (veliko klubskih partnerjev z odličnimi popusti, vsekakor jih ne manjka)
3. zamenjaj še kake malenkosti kot so vijaki če so poškodovani (priporočljivo za vožnjo brez skrbi)
4. vse montiraj in vozi dalje:D:D
5. odpeli mehankarja na pir (če si bil to ti pa peli alfico na điro)

bo nekaj podobnega ja :S sj kokr bo malce lepse vreme se lotim avtabvogri napisal/-a:Zalje za ročno so ti šle... Tam na tri leta se menjajo ali pa še prej če nimaš garažeJz pozim ne zategujem več... To je razlog da se ne premika
Odrež zaljlo pri čeljusti na kolesu ki je blokiran pa bo. Samo fiksiraj jo da ne bo opletala po tleh
Zjeb*na roka pa je problem ki si ga še dodatno odkril.
tule lahko dobiš te rokemartinjansek napisal/-a:Hvala lepamoofdi napisal/-a:To so vzdolžne roke, po ena na vsaki strani.
Tole: http://ricambi.alfisti.net/product_info ... -side.html
Je pa sama roka prišraubana z dvema vijakoma navzgor pod avtom pred kolesi in pa z enim vijakom na zadnje pesto.
Se lotim jutri da vidim kako in kaj ter zakaj je prišlo do tega

sem vstavil novo , se kupi na original servisu .alfa_samec napisal/-a:Si preveril pušo, da ne čez 3 tedne spet tisto menjaval ...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti