puščanje vode v kabini 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
party
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

živjo,imam problem ki se mi je pojavil pred kratkim. Ob dežju mi priteče voda pri šoferskih vratih, mimo ročke za odpiranje sp. havbe. Naredi se kar lepa luža :( , takoj sem pomislil na sprednjo šipo in tesnenje, vendar mi je mojster pri steklih takoj povedal, da to ne pušča pri steklu ampak da je povsej verjetnosti zamašen nek kanal, kjer odteka voda, omenjal mi je tudi notranjo pečko, vendar se mu ni dalo razlagati več naprej...v glavnem rad bi sam popravil tole stvar, ne vem kje naj se lotim..mogoče kdo kaj izkušenj s tem? LP
boštjan
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

Meni se ne priteka voda, ker pa slcajno ne bo man namen namen spucat vse odtocne kanale. In bi rabil ce obstaja shema vseh odtocnih kanalov
Party, teb bi isto svetoval
super
Banny
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Tolmin

A niso kanali okoli vrat, kjer je pritrjena guma, ter spredaj pod plastilko od brisalcev?
WD40
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Celje

Ce ti zateka na voznikovi strani je najbrz zamasen kanal ali pa ima nekje luft tam ko grejo kabli v kabino,odpri haubo,odstrani brisalce,potem dvignes plastiko ki je pod brisalnci in poglej,kanal je taka cev ki gre potem spodaj cez podvozje ven,lahko tudi natocis nekaj vode da bos videl kam gre.
skyblue
Alfa Freak
Alfa Freak

meni je pri FL modelu teklo nazaj v kabino na cevki ki odvaja kondenz iz uparjalnika klime. Na požarni steni pride iz kabine plastična cevka na katero je naknjena gumijasta cev. Puščalo je na spoju teh dveh cevi. Rešil sem z cevjo za vodo, ki je šla zelo na tesno na plastično cev ki odvaja kondenz uparjalnika.
Odgovori
  • Informacija