5ka je težka krava, zato ti je pa ratal.tomasso napisal/-a:Jaz pa vzneseno poročam, da sem z 159 2.0 SW nascal BMW520.
Prizorišče: prazen odsek avtoceste.
S kolegom sva bila na prostoročni telefonski zvezi, vozila vštric, na njegov znak pospešila v 4. prestavi pri cca 90km/h. Sprva je kazalo bolje BMW, potem pa se je izkazala Alfa.
Zavedam se, da zgolj eno pospeševanje ni merodajno za vsesplošno oceno, občutek je bil pa vseeno dober. Presneto dober.
Ratalo mi je po zaslugi čip tuninga. Dejanska masa 159 SW je 1640kg, BMW520: 1620kg.žival napisal/-a:5ka je težka krava, zato ti je pa ratal.tomasso napisal/-a:Jaz pa vzneseno poročam, da sem z 159 2.0 SW nascal BMW520.
Prizorišče: prazen odsek avtoceste.
S kolegom sva bila na prostoročni telefonski zvezi, vozila vštric, na njegov znak pospešila v 4. prestavi pri cca 90km/h. Sprva je kazalo bolje BMW, potem pa se je izkazala Alfa.
Zavedam se, da zgolj eno pospeševanje ni merodajno za vsesplošno oceno, občutek je bil pa vseeno dober. Presneto dober.

sam kupujem 159, tako da so kakšne dodatne info dobrodošle, lahko na zs.žival napisal/-a:Dobim ta teden 2 lepi 159ki.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost