pozdravljeni,
zelo uzivam, ko me na cesti pozdravi kak alfist oz. ko jaz pozdravim njega. vendar se pojavi problem. nekateri alfisti te pozdravljajo z blinkanjem luck, kar se mi je zgodilo npr. vceraj. potem pa nisem vedel, ali me v naslednjem grmu caka modri prijatelj, ali je bil to samo dobronameren pozdrav pravega alfista. dogovoriti bi se morali, kaksen naj bo nas pozdrav. dvignjena roka bo mislim da dovolj. ali ze velja mogoce kaksen drug interni pozdrav med alfisti?
LP brez blinkanja Luka
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
saj tudi jaz vcasih. a ne bi slo samo z dvignjeno roko? saj alfo ze tako ali tako na dalec spoznas in ponavadi pogledas, kdo jo vozi. to stori ponavadi tudi ta, ki ga srecas. pa dvignes roko in je. pri vecjih hitrostih, pa pozdravljanje tako ali tako odpade. imas prevec dela s cesto in navzocimi, da bi uspel cekirat avte in se pozdravljat. sploh med ovinki.
LP z dvignjeno roko
PS vaju dveh z litrco pa se ocitno nisem videl. se kar dosti vozim po sloveniji. ocitno nista od tod???? zanimiv pozdrav!
Zadnjič spremenil q_verde, dne Če Mar 31, 2005 9:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
koliko od vas ki ste v alfa klubu imate na zadnji sipi alfa klub nalepko? jz namrec nism vidu niti enga.. ucer sem prvic vidu rdeco 75ko ki je mela na vratih crno alfa klub nalepko.. na obvoznci, pozdrav sm ga pa z hupo.. ostalih pa pac ne pozdravlam ker pac ne vem kdo so? ce bi mel nalepke..