Je gledal kdo včeraj odajo?
Ova baba je sramota! Edi bi ji moral včeraj preden je šel dve pošteni primazat pa se bi ona naučila lepega obnašanja. Res nevem kje so ovo najdli...sramota za vso štajersko!

U težko na kratko povedat...uglavnem bla je z Edi-jem sama na zmenku pa je neko frajerko pičila. Na koncu pa se je vstala od mize in šla...čež on naj premisli kaj ji lahko nudi pa pride čez 5min nazaj. V resnici je pa šla domov.kocko napisal/-a:nisem gledal, kaj pa je bilo?

http://sanjskazenska.si/gal_video.php?s ... dia_id=274kocko napisal/-a:nisem gledal, kaj pa je bilo?

...hehehe...LaserJaMM napisal/-a:eh.. sanjska ženska bi mogla bit da se folk topi ob njej, ne pa taka biać. Sicer pa ne gledam te amerikanske bedarije. 8 let nazaj sm u kanadi to gledu, zdej nas pa še tle posiljujejo s tem. pa btw, ta biać je men čist brezvezna.

Edi je bil taki bolj mirni tihi tip pa vidlo se mu je, da mu je fejst všeč potem pa ga j.... v glavo pa neki matretira!Dejch napisal/-a: Ne vem pa, kako je lahko tega cloveka to tako prizadelo, ce sem prav razumel reklame, medtem, ko meni bi prav lepo dol mahalo, vse kar bi se hotel na tej oddaji, da mi dajo minuto s to picko, da ji jebem mater neolikano.

Ti si premlad za moške zadeve...heheheGTA napisal/-a:Kakšno srečo mam jst da se ne obremenjujem z takšnimi pičkarijami![]()
Prvič mi ne dopušča čas, drugič pa tud želje nimam prov velke![]()
Itak je vse zaigran...
LP

Naj mi Edija lepo pozdravi! Čeprav neve kdo sem-nema veze!Alfa33 napisal/-a:No da vam jst povem vse o sanjski ženski. Ona ma že tipa ampak je šla to delat samo zaradi samopromocije. Tečna je k pr norcih.
Aja kako jst to vem: Hmmm moja sestra je srečala na gospodarcu Edija in sta šla na kavo in ji je vse razložil.
Ti pa prestar...zoranwagen napisal/-a:Ti si premlad za moške zadeve...heheheGTA napisal/-a:Kakšno srečo mam jst da se ne obremenjujem z takšnimi pičkarijami![]()
Prvič mi ne dopušča čas, drugič pa tud želje nimam prov velke![]()
Itak je vse zaigran...
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov