Sam ne z solea kremo, pa takimi forami. Če koga specifično zanima, pravzaprav, če bi hotel dati kemično očistiti avto (tudi sedeže) lahko javi na zs, da sporočim cifro tipa, ki se ukvarja s tem.superleggera napisal/-a:Oj,jest mam tud leder v alfi,pa mi je en ti penkrat rekel da naj bi položil mokro oz. vlažno krpo na sedeže da se odprejo pore,pa to pustiš nekaj cajta potem pa namažeš s kakim sredstvom za nego usnja.Eni mažejo tudi s Solea kremo.Res pa je da jaz še nič od tega nisem probal.Lp.
Ponavadi se volan in prestavna ročica samo očisti, ker tam usnje ni nikoli "suho", saj z rokami vedno nanosimo gor en kup umazanije, če pa vozi avto ženska, pa sploh ni blema, ke nanosijo en kup enih krem z svojimi šapkami.GTAm napisal/-a:A ta krema je ok tudi za volan in pa prestavno ročico?

Ja kak deci ga pa še po tepihu zliješ in avto pustiš zaprt kak teden na soncu, potem pa uživaš v vonjavah.dejan84 napisal/-a:Sori k odpiram staro temo, ampak glih iščem neki v zvezi s sedeži in sm ponesreč tole odrpu.
Sem pa slišal, da je za nego usnja dobro mleko. Jap, ne se smejat - resno - mlekoPredvsem pri barvanem usnju naj bi preprečilo, da se oguli in razbarva.

Tudi po drugih forumih sem zasledil, da usnje v avtu mažejo z NIVEA mlekom za telo.AlfaForEver napisal/-a:Super ideje sam jaz se vedno ne morem iz vasih postov razbrat kaj bi bilo dobro za usnjene sedeze.

Saj če zadevo pogledaš striktno s tehničnega vidika, je bilo usnje nekoč koža od nekega živega bitja, tako da mleko za telo ne more ravno škoditiDamijan napisal/-a:Tudi po drugih forumih sem zasledil, da usnje v avtu mažejo z NIVEA mlekom za telo.AlfaForEver napisal/-a:Super ideje sam jaz se vedno ne morem iz vasih postov razbrat kaj bi bilo dobro za usnjene sedeze.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti